Stoff uke eksklusiv

Du husker Stephanie, ikke sant? Jeg gjorde et intervju med sin vei tilbake da?

Det meste av mitt intervju var i utgangspunktet lustet over hennes stoff, som hun designer seg selv og bruker for hennes skjerf og håndvesker og puter og hva som helst.

Vel, hun har noen meter av hennes “Larch Pinecone” Skriv ut igjen, og hun selger dem på Etsy. (Klikk på bildet ovenfor for å gå til oppføringen.) Det er dyrt, men det er verdt det – nydelig, tung silke, i en fantastisk utskrift. (Og en matchende veske er tilgjengelig.)

Hva ville du gjøre med dette stoffet? Det er så dyrt at jeg tror en fullskjørt kjole er ute av spørsmålet … og selv om det er tung silke, tror jeg en Cheongsam kan være litt åpenbart. Jeg tror jeg ville lage en liten bolero jakke for å ha på seg en smal wiggle kjole av tung elfenben silke, piped i den samme røde … det ville være en nydelig andre brudekjole (selv om siden jeg ikke har slitt ut mitt første bryllup ennå , Jeg må tenke på noe annet å bære det til!). To meter vil også gjøre en fantastisk base for en duro …

Så vidt jeg vet, fortalte Stephanie bare en kjole om dagen om dette stoffet, så vurder dette en eksklusiv (i det minste for de femten sekunder eller så det vil ta dette innlegget å bli indeksert)!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer
Linktastic Friday No. 4March 7, 2008
Hemmelige liv til kjoler vol. 9 December 4, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post