Oh min godhet (fans selv)

så indigotangerine forlot en kommentar rett her forrige uke spør om forstått at denne bloggen ble nevnt i en bok kalt frokost på Bloomingdale. Som, um, nei, det gjorde jeg ikke! Men det er!

Jeg tror de fleste av dere forstår at jeg er en ordboksredigerer i min “dagjobb”, men da jeg jobbet for Oup, var jeg også en “anskaffende redaktør”, noe som medførte at jeg nudgte, nagged, harangued, så vel som ellers koaxed bøker fra konsepter til publisering. Jeg har en hylle av bøker i mitt hjem som jeg kan peke på så vel som staten “Jeg midwived de” (og i noen av dem kan jeg peke på bekreftelsene for å bevise det). Noen ganger, når jeg har en dårlig dag, går jeg til å se på den hyllen, så vel som jeg sier til meg selv: “Det er noen mektige kickassbøker som ikke ville være her hvis jeg ikke hadde hjulpet.” (Jeg er enda prouder av de bøkene enn jeg er alene.)

Så likevel, av * kurs * Jeg bestilte denne. Jeg kan til og med sette den på nøyaktig samme hylle!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Dette er noen av mine foretrukne ting … 6. november 2008
Den biten svart bok av stil av Nina GarciaSeptember 5, 2007
En rejoinder så vel som erklæring om prinsippet 15, 2008 med 214 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post