Children Book Illustration Competition – Ilustarte 2018

Barn Book Illustration – The Ilustarte 2018 Competition
Ilustarte er en halvårlig illustrasjonskonkurranse som fremhever de mest kreative illustrasjonsstykkene for barnebøker. Designere og illustratører fra hele verden kan delta med 3 originale brikker med samme tema, opprettet etter 1. januar 2015. Ethvert medium er kvalifisert og materialet må ha 20 MB maksimalt, i TIFF- eller JPG -format.
Juryen samler fagfolk fra bransjen, for eksempel illustratører og redaktører. Tatt i betraktning at det er en konkurranse organisert av portugisiske myndigheter, vil portugisiske designere dømme sammen med internasjonale representanter.
Heldigvis er det ingen inngangsavgift og den store prisen er 5000 euro! Derfor er det ingenting å tape på å sende inn ditt beste arbeid. Den vinnende artisten blir kunngjort i februar 2018, ved åpningen av utstillingen. Dette vil vare til april på Museum of Electrical Energy i Lisboa.
I utgangspunktet er Ilustarte en flott mulighet for nye kunstnere til å gjøre arbeidet sitt kjent. Videre gir den en jevn økonomisk støtte. Kreative trenger en lønnsslipp, i strid med folkelig tro.
Sist, men ikke minst, er fristen 13. august og nedenfor kan du se de vinnende brikkene fra tidligere år.
2012 Valerio Vidali (Italia)

2014 Johanna Benz (Tyskland)

2016 Violeta Lópiz (Spania)

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post