Beauty Wednesday: Summertime Makeup

2018 Oppdatering: Vi tror fortsatt dette er en fantastisk diskusjon om summermakeup for arbeid, men du vil også også ønske å inspisere vår siste diskusjon om hva du skal ha på deg for å jobbe om sommeren.
Damer, nøyaktig hvordan modifiserer du opp summeret ditt for jobb? Vi har ikke snakket om sminke tips for sommeren for ekspertkvinner i noen år, (ikke teller min legendariske evaluering av tonet leppepomade i fjor), så la oss diskutere. Noen typer nye produkter som er må-haves for deg om sommeren? noen form for Belgias herrelandslag i fotball Skjorter gamle produkter som “fremdeles har fått det”? Hvilke er dine favoriserte produkter til sommeren? Nøyaktig hvordan faktorerer du solkrem inn i blandingen (om i det hele tatt)?
For min 0,02 dollar har jeg pensjonert bronzer (vi sees neste november/desember, gamle venn!) Og har først og fremst brukt NARS de flere til kinnene så vel som øyne for øyeblikket. (Jeg prøvde kort Benetint igjen, som jeg har brukt i årevis, men det gjør det bare Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter ikke for meg akkurat nå.) Jeg tror jeg kommer til å prøve å komme til hverdagslige utnyttelse til min nakne minerals stiftelse – det har det En fysisk solkrem i tillegg til at huden min, så yay. Imidlertid er jeg spent på å høre fra dere – hva er din foretrukne sminke for sommeren?
Avbildet: Bareminerals 20 -årsjubileums Collector’s Edition Original Foundation Set (Awww, 20 år!), Tilbedret på Sephora for Stade Rennais FC Skjorter $ 38.

Fra nettsteder vi elsker

Hva du skal kjøpe fra Amazons The Drop the Well Dressed Life

Den eneste kvinnen. Stripen

Helgen leser oksygen

Drevet av PubExchange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Lommer!Lommer!

Mindi sendte meg dette bildet av Laura DERN på Emmys – åpenbart fordi den har lommer. Jeg er ikke en fan av lilla (selv om det ser bra ut på