Duro Junior

, så dette er min versjon av enkelhet 3875, fremover forstått som duro junior.

Jeg forstår at jeg ikke har publisert om Duro i det siste, men det betyr ikke at jeg ikke har trodd på Duro. Jeg var på utkikk etter en lysere, slankere versjon for å ha på seg når det er virkelig varmt: Den opprinnelige Duro kan være mye stoff.

Dette mønsteret hopper ikke opprinnelig ut på meg som en god kandidat, hovedsakelig siden juvelhalsversjonen på mønsterkuvertet hadde disse dumme bitstrengene som håndterte for å skjule linjene i bodice. Men da jeg slettet dem (mentalt) bestemte jeg meg for å gi det et skudd.

Selv om det ikke er veldig vanskelig, er dette mønsteret fortsatt en stor pita å sette sammen. Baksiden av kjolen har ingen midseksjon søm (bare en lengderesengsøm), så for å overflate halsen med forspenningen som omhandler før frontpanelene er festet, må du sy de fremre bodice-stykkene til baksiden stykker på skuldermetoden tidlig i prosessen. Som betyr for resten av konstruksjonen, skyver du det lange bakstykket ut av veien. ARRGH.

Jeg var i stand til å legge til lommer, også i sidesømmene, selv om de fôret dem når de søm som sømmen var litt vanskelig. Det er en enkelt hakk for å matche frontskjørtet til baksiden på sidesømmen, så jeg legger lommebiten på forsiden av skjørtmønsteret der jeg trodde det skulle gå, så kutt en tilsvarende hakk på lommen – som hjalp den med å matche ganske vi vil.

Det opprinnelige mønsteret har slipset som henger ned på baksiden, men jeg foretrekker at metoden det ser ut til forsiden.

Her er baksiden:

Og her er en nærbilde av forsiden:

Jeg har ikke hemmemt skjørtet, eller ermene, som begge var omtrent tre inches så godt lange (Pita, Pt. 3). Jeg endte med å kutte en 12 i bodice så vel som en 14 i skjørtet, som var mer eller mindre riktig størrelse; Hvis jeg måtte gjøre dette igjen, ville jeg kanskje kutte en 10 i bodice (for smalere skuldre), så vel som å legge litt lengde på den, så vel som en 16 i skjørtet for litt mer fylde. Selv om det ville nødvendiggjøre å kjøpe to kopier av mønsteret (PITA, PT. 4).

Materialet er Michael Miller, kanskje? Jeg kjøpte den på City Quilter en gazillion år siden, tror jeg … (jeg burde virkelig begynne å merke mitt materiale med hvor så vel som når så vel som fra hvem jeg kjøpte det, burde jeg ikke?) Jeg tror det er litt også Stiv for dette mønsteret, men det var en stor bytte mellom materiale jeg kunne bære for å skru opp så vel som materiale jeg vil ha på seg hvis det virkelig viste seg bra. Jeg tror neste gang jeg vil gjøre det i noen stripey seersucker, eller kanskje selv i denne silke noil jeg har ligget rundt …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Arbeid pågår: Grey Ruffle DressJune 2, 2008
Den siste duro Jr av Summertime 2008sptember 3, 2008
Enkelhet 2180: Kanskje det er verdt itfebrary 13, 2012in “Erin_Sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post