Hei! En annen versjon av den nøyaktige samme jævla kjole

Åh, det er bodice fra enkelhet 2389, så vel som den Burdastyle Heidi skjørt igjen! (Leserne kveler gir, nå refleksivt for sine mobile enheter.)

Denne gangen er det i denne nydelige grå prikkede sveitsiske som jeg har hatt så lenge at jeg ikke engang kan huske på hvor jeg kjøpte den. Jeg har holdt på det permanent siden jeg trodde det ville ha krav til å være foret, men det viser seg ikke, det gjør det ikke. Her har du et bedre utseende:

Det er som Chambray, men stiplede sveitsiske! To av mine foretrukne materialer mashed sammen!

Her er lommen / glidelåsen:

Hvorfor ja, det er grå-og-hvitt seersucker-rør! Du kan også bare se at lommene er foret i denne ekstremt fine rene grå voile.

Her er lomme-i-fremgangen:

Her er nøyaktig samme rør på skuldersømmen:

Og til slutt, baksiden:

Jeg trykker ikke engang på dette før du satte den på kjoleformet, som er et mirakel, hvis du spør meg. Men materialet er ekstremt mykt, så vel som lys, så vel som det ser ut til at rynker tar en titt på det, så vel som staten “Ja, nei, jeg tror jeg vil prøve neste kjole, takk uansett.” (Ok, kanskje det er noen rynker på ermet, så vel som skjørt HEMS …)

Jeg har håndtert å Eke ut et par andre kjoler nylig – jeg vil prøve å få dem publisert snart.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En annen vinter dressjanuary 10, 2015in “Erin_Sewing”
Hjerter samt Bonesjuly 28, 2014in “Erin_Sewing”
For mye materiale gjør aldri vondt AnyOneMay 10, 2012in “stoff”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post