Igjen med sommeren

jeg vet, vet jeg, det er fortsatt snø ute (i det minste er det i Chicago) og jeg hopper fremover igjen til sommeren kjoler. Hva er galt med meg? Kan jeg ikke leve i nå? Hold deg i øyeblikket?

Vel, nei, ikke når været i nå suger så ille. Generelt, jeg er også mye som fremtiden til fortiden, men vintage sy gir meg det beste fra begge verdener. Jeg kan rive rundt i den såkalte dukbinen av historien for estetisk flotsam som å sy mønstre, og deretter bruke dem foran datamaskinen min. Jeg kan ikke forestille meg at beslutningstakere i dette mønsteret, for eksempel, noensinne har rørt en datamaskin. Kanskje de aldri så et slagskort! Og likevel den eneste måten jeg virkelig kunne finne sitt arbeid, er nå gjennom en. Det slags gir deg håp om at alle slags andre ting antas å være ephemeral. Kanskje vårt arbeid vil leve på måter vi aldri ment eller forestilt meg?

Jeg elsker den brune versjonen her – jeg elsker brun for sommeren, spesielt brun og gul – selv om grensen er veldig søt også. Selv om det er ideelt nå, med snøen og kulde og måtte vente, men en mye mer uke for sommertid, vil jeg sannsynligvis like noe som lovet sommeren!

Som du kan se fra bildet, er det B32. Klikk på bildet for å besøke eBay-auksjonen … Jeg tror dette er på omtrent $ 12 ideell nå.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Kjole en dagguide til å lære å sy: Del Onefebruary 5, 2008
Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer
To-tone, alltid to-toneoctober 12, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Drabble # 15Drabble # 15

Hun har nesten fått meg. Hun grep meg ideell bort, en dame hensikt på å bruke feil kjole. Jeg gjorde sin behagelige pæreform en direkte gourd. Min blå gulte hennes