Gratulerer nytt år / kjole

fornøyd 2017, folk! Her er en ny kjole som ikke er den samme kjole jeg har laget de siste dusin ganger:

Det er rushcutter av i brettene, syet opp i ganske tung denim. Jeg var glad for å sy det ganske mye (når jeg fikk mønsteret tapet sammen), men jeg gleder meg til å ha det enormt.

Her er halsen, er det ikke fint?

Tilbake Zip, som jeg vanligvis ikke er en fan av, men denne er kort så det er greit:

Jeg brukte noen mønstret biasbånd fra Daiso for å fullføre halsen:

Disse lommene er store. Virkelig, veldig stor:

Egentlig:

De er satt litt lavt på kjolen, så noen ganger må jeg støte for å få ting ut av bunnen av dem, som jeg finner like deler irriterende og morsom. (Når jeg syr dette igjen, legger jeg en falsk bunn i lommen på en eller annen måte.)

Dette er en veldig, veldig behagelig kjole, med noen advarsler. Først er ermene litt brede, slik at de kan bli litt fastkjørt i et frakk. Jeg må i noen tilfeller gjøre en rask “wrap” av ermet rundt armen min før jeg jammende armen i frakken, for å sikre at jeg ikke ender med bulgy albuer.

Også, dette er en kjole som er mye mye mer behagelig stående enn å sitte, men det er sannsynligvis fordi jeg overbelaster lommene (fordi jeg kan, fordi de er store). Så hvis du også laster lommene som Harpo Marx, må du også måtte gjøre en liten justering og trekke sidene på kjolen fremover når du sitter slik at dine tunge lommer ikke blir rare nedover sidene av stolen din. Men det er en liten pris å betale!

Jeg liker å ha på seg dette med footless strømpebukser og joggesko, eller vanlige strømpebukser og ankel støvler. Jeg har slitt dette med lyse gule strømpebukser flere ganger, og tenker at noen vil si “Hei, i de strømpebukkene dine, ser du ut som Muppet Flesh,” men ingen har ennå. Som er sannsynligvis fordi mange av mine venner og bekjente er taktfulle, hyggelige mennesker, men det er sant.

Åh, og hemmet står overfor, som er en behandling jeg alltid liker, spesielt på tunge stoffer:

Jeg har noen andre kjoler jeg har gjort i løpet av denne siste blogging hiatusen, og målet / oppløsningen er å legge inn en uke til jeg er fanget opp. Ønsk meg lykke til!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Fanger av min egen Devicenewrum 18, 2017in “Erin_Sewing”
Party Dress! 15. desember 2013in “Erin_Sewing”
Søthet og Lightjuly 31, 2012in “Mønster”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post