Disney Emoji -konkurransen tar deg bak kulissene i den magiske verden

Disney Emoji -konkurransen “som fortalt av deg”
Utmerkede nyheter for emoji -elskere, Disney -fans og Adobe -brukere!
Det er en fantastisk konkurranse satt sammen av de to selskapene, som dreier seg om den magiske verdenen til de velkjente animasjonene, forestilles med dine favorittgule uttrykksikoner-Emojis!
Hvis du er en student på videregående skole som er 18 til 24 år gammel, sprenger av fantasi og ikke vil ha noe mye mer enn å jobbe langs Adobe-fagfolk på Disney Los Angeles campus, så er dette utfordringen for deg!

Disney “som fortalt av Emoji” -konkurransen gir deg muligheten til å gjenfortelle noen av Disney -funksjonsanimasjonene gjennom vår moderne favorittmedium, som høres ut som en illustratørens drømmeprosjekt. Videoen nedenfor får den også til å se både morsom og enkel ut:
Hvordan lage en emoji | Disney Partners
Jeg vet ikke om den enkle delen, men ville det ikke være godt å vite hemmeligheten bak den?
Her er hovedkravene for illustrasjonene:
Emojiene burde
Vær en karakters ansikt fra en Disney -spillefilm.
Uttrykk en av følgende følelser: lykke, tristhet, frykt, spenning eller forvirring.
Vær et statisk, ikke animert bilde.

Noen kan finne retningslinjene litt restriktive fordi bare visse mennesker kvalifiserer til å sende inn arbeidet sitt. Bare innbyggere i de 50 USA og Canada (unntatt Quebec), Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Australia, New Zealand er kvalifisert til å vinne 5 av de store premiene:
En 6 dagers tur til Los Angeles, der vinnere vil delta i planlagte arrangementer. De vil møte teamet bak videoen som gjenforteller Guardians of the Galaxy Volume 1 med Emojis. De vil også delta i en kreativ sky coaching -økt ledet av Adobe. Og sist, men ikke minst, vil de også motta et ett års medlemskap i Adobe Creative Cloud

Det vil også være ytterligere 20 førsteprisvinnere:
De vil få ett års medlemskap og en pakke fullt av Disney -godbiter.

Selvfølgelig skal arbeidet ditt være ditt eget! Forsikre deg om at du leser hele listen over gjør og ikke, så vel som generelle retningslinjer for å være helt, vil du ikke bli diskvalifisert for slike tekniske forhold. Skriv inn til 9. mars 2017.
Jeg lar deg glede deg over den underholdende stilen til en Disney -original sett gjennom linsene til glade, triste, spente, forvirrede eller fryktelige emojier, for inspirasjon:

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post