Å lage en kapselgarderobe for arbeid

Kapselgarderoben for arbeid – et begrenset antall PSV Eindhoven Skjorter viktige brikker som kan kombineres for å skape mange antrekk – har vokst i popularitet, noe som er fornuftig når du ser på de parallelle trendene til ” Slow Fashion ”og Marie Kondos den livsendrende magien ved å rydde opp (aff). Et fokus på kvalitetsstykker + en vektlegging av decluttering/organisasjon = en kapselgarderobe.
Men hvordan lager du en kapselgarderobe for arbeid, og hvordan pare du det som for øyeblikket er i skapet ditt? Leser C undrer …

Jeg er en stor fan av Corporette, og ønsket å sende inn et forslag til et fremtidig innlegg. Siden en enorm funksjon på nettstedet er passende klær, vil jeg være interessert i å diskutere hva kvinnelige fagpersoner egneter egentlig inneholder.
Etter å ha tilbrakt flere år i New York, har jeg lært å virkelig slippe garderoben min (noe som også er bedre for budsjettet mitt)! Jeg ble inspirert av en forfatter som heter Jennifer Scott (jeg har ingen tilknytning til henne) som har utgitt en bok som Barcelona Skjorter heter Lessons from Madame Chic. I boka, så vel som på bloggen sin, diskuterer hun konseptet med å ha en kapselgarderobe med gjenstander som er høy kvalitet og som du gjentar gjennom hele sesongen.
Konseptet er fleksibelt – for eksempel vil en advokat ha mer klær enn hun vil som hjemmeværende – men ideen er å investere i bedre, færre klær som varer. Jeg setter dette i verk selv, men er nysgjerrig på å se om andre gjør det samme, og hvordan (og om dette er av interesse for mine medkorporettlesere).
Vi har snakket om hvordan du skal handle skapet ditt, “Fashion Math”, hvor ofte du kan gjenta arbeidsantrekkene dine, og hvor du skal begynne når du trenger stilinspirasjon, men vi har ikke spesifikt snakket om kapselgarderker. Jeg lærer fortsatt om dem selv, så jeg er nysgjerrig på å høre hva folk tror.

Jeg tror ideen om en kapselgarderobe har eksistert i mange år – absolutt for reiser. Men Madame Chic (som tilsynelatende er den nr. 1 -boken i mote og stil akkurat nå på Amazon!), Trenden mot Decluttering, Instagram -utfordringer … Flere og flere ser på kapselgarderker som en flott måte å kle seg hver dag. Kjøp mindre ting, kjøp gode ting og bruk det hele tiden.

En rekke bloggere etter kapselgarderker (se våre “videre lesning” -koblinger nedenfor); Selv forfatteren av Madame Chic har YouTube -videoer som viser frem sine egne kapselgarderker.
{Relatert: den ultimate guiden til forretningsinformasjon for kvinner}
(Noen mennesker tar dette enda lenger, som Obama, og bruker bare ett antrekk, periode, for å kutte ned på beslutningsutmattelsen.)
Så hvordan gjør du det for jobb? Her er min $ 0,02 for hvordan du lager en kapselgarderobe for arbeid:
Hvis du allerede har noe du elsker, kan du begynne med det. Hvis det ville gjøre deg virkelig trist å aldri bruke den lyse oransje Louis Vuitton Epi -vesken (eller noe), så begynn med det i blandingen. Hvis det er et obi -belte du elsker – eller et par lilla pumper – sørg for at alt du velger i kapselen din vil fungere med det stykket.

Velg en base nøytral. Svart, marine, grå eller beige – hvilken farge er din favorittdrakt? Hvilken farge er det meste av tilbehøret ditt? Hvis favorittposene og skoene dine er brune, kan det være lurt å vurdere svart på nytt. Velg en base nøytral. garderobeartikler å vurdere å kjøpe her: en matchende drakt med separater – blazer, skjede kjole, blyantskjørt, bukser.
Et par pumper
En pose
Et belte

Velg en ny nøytral. Hvit, krem, karamell, grå, marine, beige – ved å plukke ett stykke å fokusere på (i stedet for tilfeldig å kjøpe nøytrale vil du ha et mer sammenhengende utseende. Hvis du er på et slikt forretningskontor at jeans er akseptable, kan jeg anser din favoritt denim (eller denim generelt) som en ny nøytral. Gjenstander for å vurdere å komme hit: et papon på trenden med passende bukser (enten det er ankelbukser, flytende bukser eller høye midjer av blussede bukser er opp til deg)
en skjede kjole
en blazer å ha på seg som en egen – med tekstur
en skarp bluse
en flytende bluse

Velg to eller tre farger å fokusere på for aksenter. Jeg skjønte nylig at jeg foretrekker å bruke kontrasterende farger, i stedet for komplementære farger – så for meg tror jeg at jeg kommer til å prøve å fokusere fremtidige kjøp på koboltblå, rød og lilla. Jeg liker rød og lilla sammen. Jeg liker kobolt og rødt sammen. Kobolt og lilla er litt for komplementær for meg – men det er fremdeles et sammenhengende utseende. (Hvis dette er altfor mye farge for deg, velg for eksempel en tredje eller fjerde nøytral eller mykere farger – lyseblå eller myntegrønn.) Hvis du virkelig begrenser ting, trenger du ikke massevis av brikker i disse farger. Jeg vil foreslå noen få ting: et par sko for en fargepop
Et uttalelse halskjede
Et blyantskjørt eller blusset skjørt
En blazer eller cardigan
En bluse med et trykk Englands herrelandslag i fotball Skjorter i en av fargene dine
et skjerf med et trykk i en av fargene dine
En pose i en av aksentfargene dine – hvis den nøytrale vesken din er en tote, kan du få denne som en ransel, skulderveske eller clutch.

Noen få nøytrale smykkestykker for å utfylle de andre brikkene dine. Hvis du liker grå, kan det være lurt å gå mednullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post