En ny vri

inspiser ut denne stunneren fra Dorotheas garderobe på eBay. Jeg liker metoden at stroppene kobles til bysten.

Jeg forstår værforholdet er i ferd med å modifisere snart (det har vært unseasonably varm her i Chicago de siste to ukene) som jeg har hatt en siste gispe av mooning over sommeren kjoler, spesielt sundresses.

Dette er helt urimelig, som jeg ikke er en sunder person. Kjoler, ja, sundresses, nei. Jeg tror den siste solnedgangen jeg var helt fornøyd med var et kirsebær-utskriftsnummer med et ruffet hem og spaghetti-stropper. (Det hadde også en elastisk-smocked bodice, siden jeg var ti.)

Denne kjolen kan konvertere meg til sundress-person-modus – spesielt den som er laget i en grensutskrift. Jeg vil gjerne prøve dette i striper også! Eller gingham. Eller (det sier seg selv) Polka prikker.

Hvis du vil få et hopp på neste sommer, kan du gjøre verre enn å kjøpe dette mønsteret. Faktisk tror jeg å se på dette kan være nesten like effektiv som de lysboksene i behandling av sesongmessig affektiv lidelse.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Regler for kjoler på bryllup (ikke regler for bryllupshendelseskjoler) 30. mai 2005 Med 219 kommentarer
Jeg savnet blogging mot sexisme! 9. mars 2007
Bukser på Bootsnovember 16, 2007 med 48 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post