Trendvarsel: broderi

< >

Jeg handler om broderimønsteret i vår, i tillegg til at disse joggeskoene var den perfekte metoden for å dyppe tåen min i varm værforhold forrige helg da vi hadde litt sol. Jakken min er en ny favoritt, med flott blonder som skisserer som forsterker din grunnleggende motojakke. Den er laget av Blank NYC som også gjør denne sinnsykt nydelige (og billige!) Breddert motojakke som bare skjer for å bli inkludert i det vanvittige butikksalget som skjer nå. Phillip Lim Joggers jeg bruker som jeg på samme måte nettopp har brukt i dette innlegget, samt har brukt i utgangspunktet hver dag. De er også tilgjengelige i en marineversjon her som jeg for øyeblikket har i kjøpskurven min. Hvis du ikke har truffet butikksalget, kan du definitivt komme på den staten. Det ender snart, så vel som ting selger ut igjen og høyre. Jeg kjøper for tiden for en kommende tur til Florida i tillegg til at jeg nettopp har kjøpt disse nydelige hvite buksene, så vel som denne ganske toppen. Når arbeidsdagen er over, vil jeg definitivt tilbake for å score noen sandaler så vel som noen få kjoler jeg har øye med.

Når jeg snakker om arbeidsdagen, tar jeg en rask pause fra det vanlige angrepet av møter samt jobber i morges for å skyte en morsom husdekorjobb med Wayfair! Jeg vil dele det med deg ekstremt snart, så følg med så vel som i mellomtiden, inspiser litt bak kulissene på Instagram (@Maryorton)! Ha en utmerket weekend gutter !! Xx

Jakke: C/o Blank NYC | Joggere: Phillip Lim | Turtleneck: Tre prikker | Broderte joggesko: c/o Boden | Solbriller: c/o søndag et sted | Bag: Chanel | Lip: NARS | ØRINGER: Jenny Bird

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post