Floral Midi-skjørt og blonder-bluse

overlater det til stilen mavens på hvem som slitasje å komme ut og svinge med morderen arbeidstøy (som, obvi, er le jam du moi) på et bonkers prispunkt. Du husker kanskje denne olivenstrikkede kjolen, denne skjønnheten utenfor skulderen på stranden, eller denne øye-skjortekjolen-alle flere brikker fra deres eponyme kleslinje på Target. Besatt mye? Skyldig.

Jeg beklager, men når du kan få dette stilnivået for i utgangspunktet prisen på en halv sokk hos de fleste forhandlere, er det vanskelig å ikke gå hog-wild.

MMMK la oss snakke om denne perfekte blusen i et sekund. Du kunne sikkert ha gjettet fra det siste innlegget mitt om blondertrenden om at denne blusen ville være rett opp i smug. Du hadde rett. Jeg er overrasket over kvaliteten (igjen, på dette prispunktet, hvordan?!), Dens ekstreme rynkemotstand og det faktum at det er en veldig ugjennomsiktig hvit. Hvis du bruker det på kontoret, vil jeg fortsatt anbefale å kaste på en camisole (hvit eller naken) under. Jeg har ikke på meg en på bildene i dag (min dårlige!) For når jeg opprinnelig satte blusen på, var snørene stramme nok ved bunnen av halsåpningen, så den nederste halvdelen var helt lukket. Imidlertid, når du beveger deg gjennom dagen, løsner snørene naturlig litt som du kan se i dagens bilder, så best å ha litt ekstra dekning der foran på jobben. (Duh, Mary.) Det er slett ikke skandaløst hvis du skal til middag eller drikker i denne blusen, men foran sjefen din, best for å unngå awk-fest. ; )

Trykket og silhuetten av dette blomsterblyantskjørtet er så flippende bra. Jeg elsker Love Love Midi-lengde blyantskjørt, og det er spesielt morsomt å blande blyantskjørtspillet i sommerhalvåret med en fargerik blomster som denne skjønnheten. Hvis du bor og jobber i sommerens svettefabrikk som er NYC (eller hvor som helst i øst eller Midtvest, egentlig) og må ha på seg mer konservativt arbeidstøy (dvs. Muchos Pencil Skirts), vil denne sugeren være din beste venn. Før jeg flyttet til San Francisco, tilbrakte jeg altfor mange t -banerurer i ullblyantskjørt som fikk meg til å tenke på min egen dødelighet. Denne har en så vakker form (passformen er perfekt), og stoffet er så utrolig lett at jeg ikke virkelig kunne tro at jeg hadde på meg et blyantskjørt.

I sammenslåing er dette oppet om hva memorandum handler om-ideen om at du ikke trenger å ofre stil på kontoret. Jeg er så opptatt av at Who What Wear Collection er en ny permanent samling på Target, og at det nye produktet vil droppe hver måned! Stor gevinst spesielt for de av dere som er nye i arbeidsverdenen som leter etter elegante arbeidstøyalternativer til et billig prispunkt.

Skjørt: c/o Hvem som slitasje (elsker også denne kjolen og denne kjolen i samme trykk) | Bluse: c/o Hvem som slitasje | Sko: SJP -samling (også her og her) | Bag: M2Malletier | ØRINGS: Juliet & Company | Lips: Nars (Bansar)

< >

God mandag!

Dette innlegget ble produsert i samarbeid med hvem som slitasje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post