9 Utrolige metoder for å bruke ermeløse topper

9 Utrolige metoder for å bruke ermeløse topper
25/02/2022, utgitt av Alanic Global

Sommeren er praktisk talt her, så vel som det er på tide å snakke om sesongens plagg. Hvis du vil føle deg komfortabel mens du ser stilig ut, vil du kreve noe som er både lett å stil og funksjonelt. En ermeløs topp er et perfekt alternativ for dette, da det ikke bare vil understreke din individualitet, slik at du kan skille deg fra hverandre i mengden, men det vil også få deg til å føle deg avslappet. En av de mest fremtredende plaggprodusentene i Houston holder enestående ermeløse topper i attraktive stiler så vel som farger!
Sjekk ut disse 9 trendy ermeløse toppantrekket å prøve i løpet av varmt værforholdsdager.
Svart ermeløs topp med svart hudtette jeans
Velg en svart høyhals ermeløs tette topp, så vel som den helt inne i de svarte høye hudtette jeansene. Passer antrekket ditt med spiss-tå semsket ankelstøvler!
Nøytralfarget ermeløs topp med dypblå brede bukser
Partner en grunnleggende nøytralfarget høyhals ermeløs topp med dypt blå brede bukser med høy midje. Legg marine flate pumper i tillegg til stilige svarte luftfartssolbriller for å totalt utseendet ditt.
Knelengde trykt skjørt + svart ermeløs topp
Vil du velge et attraktivt utseende? Prøv en svart ermeløs avlingstopp med et knelengde afrikansk villtrykt skjørt med høy midje. Overflate den med mansjetete gyldne metalliske hælsandaler.
Blekgul ermeløs topp med et blomstertett skjørt
Når du er ute og gleder deg over en ferie, må du huske at du ikke husker å prøve det fremtredende hipster -utseendet på sommeren! Her kan du sport en blek gul ermeløs topp med sidekutt sammen med et blomstertett skjørt. Det ideelle tilbehøret vil bli speilet nyanser så vel som en grå lue.
Hvit pom-pom ermeløs topp så vel som dratt jeans
Tenk på å sammenkoble en hvit pom-pom ermeløs topp med dratt slank ankel-lengde jeans. Tilsett luftfartsfarger, en slouchy svart skinnveske, i tillegg til et par fuschia rosa flate pumper for å totalt dette øye-beroligende sommerantrekket.
Semi-Sheer ermeløs topp med denimshorts
Ønsker du å velge et hippie boho -utseende? Forsikre deg om at du får en Dark Violet Loose A-Line Semi-Sheer Top to Team med de fantastiske denimshortsen.
Turtleneck ermeløs avlingstopp samt trykt midi -skjørt
Stil en vakker tett svart turtleneck ermeløs avlingstopp med en svart så vel som hvitt trykt midi -skjørt. Velg mansjett sandaler i tillegg til å skilte store solbriller for å velge utseendet!
Ruffled-hals ermeløs hvit topp med økt trykt blyantskjørt
Du kan legge til et tradisjonelt vintage touch til et sommerantrekk. Bare velg et ruffled nakke ermeløs hvit topp, høyhus økt trykt blyantskjørt, store øyekattglass, samt et skinnende bredt gyldent belte.
Hvitt skall lagringstank topp + trykt plissert knelengde skjørt
Se for deg en fantastisk sprø hvit skalloppbevaringstank, gjemt godt inn i et godterirosa abstrakt trykt plissert knelengde skjørt, forbundet med et flettet lysebrunt belte rundt midjen. Bedårende ikke sant?
Hvis du er en selskapseier med et mål å lagerføre på Voguish, premium-kvalitet engrosplagg New York, må du nå ut til en populær plaggprodusent i dag! Inspiser ut den stadig oppdaterte katalogen samt plasser ditt bulkkjøp nå!
Lydversjon: Klikk her
Tagger:
klesprodusenter i Houston
Klærprodusenter New York
Klærleverandører i Houston
Tilpasset klær engros i New York
Houston engros klær
Engrosplagg Houston
Engrosplagg i Houston
Engrosplagg New York
grossistklærleverandører Houston

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Lommer!Lommer!

Mindi sendte meg dette bildet av Laura DERN på Emmys – åpenbart fordi den har lommer. Jeg er ikke en fan av lilla (selv om det ser bra ut på