Gratulerer med jubileum!

I tilfelle av Jens nettsted Momspatterns er oppe og kjører i tre solide år, kjører hun et fornøyd jubileum til Mommies Sale (kombinert med en Labor Day Sale) med helgen! Spar 25% på ved å bruke kupongkode ‘Yayjen’ frem til tirsdag 8. september 2009 ved midnatt.

Jen er likevel bare flyttet en 50 mønstre til salgsdelen som har mønstre priset fra $ 1- $ 5. I tillegg til at hun fortsatt legger til 30-40 mønstre hver dag for deg å velge mellom. (Og hun bruker integrert og diskontert frakt for flere kjøp.) Gledelig jubileum!

Lisa på Vintage Fashion Bibliotekar gir bort en humørmaterialerpose (av Job Runway Fame)! ekstremt spiffy.

Beklager for lyset publisering folk, men i tillegg til å flytte over hele landet for min web oppstart, jeg * bare * fullført (det aller første utkastet, uansett, jeg forventer at mine bemerkelsesverdige redaktører skal legge til noen av deres bemerkelsesverdige for det) av Trick liv av kjoler roman, på grunn av neste år fra Grand Central (i USA) så vel som hodder (i Storbritannia). Whew!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Whatta kjole! 26. april 2007
Gratulerer med jubileum, Jen! 31. august 2007
Moren til All Linktastic Thursdaysjuly 3, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mer autumningMer autumning

Her er en mer 9929 som er gjennomgått noen autumnizing (autumnizing er ikke så drastisk som vinteren). Også, jeg tror ikke du kan si “winterizing” når det er blomster tydelig