Tre Blackwood Cardigans – en helt sannferdig evaluering

Jeg trengte å lage noen nye sweatshirts eller sweatshirts å bære rundt i huset. Etter å ha tenkt på en rekke forskjellige cardigan, så vel som sweatshirt mønstre, valgte jeg på den fremtredende Helens garderobe Blackwood Cardigan Mønster. Dette mønsteret hadde funksjonene jeg ønsket, men jeg valgte det også siden jeg er en fan av lignende å sy podcast, som Helen co-hosts med Caroline of Blackbird-stoffer, så jeg liker å gjøre det jeg kan for å støtte vertene ‘ bedrifter.

Da jeg først så Blackwood Cardigan-mønsteret, avviste jeg det som noe jeg aldri ville bære, fordi jeg hovedsakelig så folk som gjorde den lange versjonen. Jeg er 5’2 “høy, så en lang cardigan ville være overveldende på meg. Jeg liker likevel ikke mye vekt som henger av skuldrene mine. Jeg hadde sett på den kortere visningen, men jeg trodde det så så bra boxy.

Imidlertid prøvde jeg til slutt den korte versjonen uansett, så vel som da jeg så det ferdige plagget på meg selv, tror jeg ikke det ser boksy ut. Jeg var likevel ikke sikker på at en cardigan brukte åpen ville holde meg varm, men jeg oppdaget at det holder meg varm nok, så vel som jeg liker akkurat hvordan det viser seg den øverste du har på under. Så jeg har vært litt treg for å bli med i Blackwood Fan Club, men nå er jeg en konvertering.

Jeg valgte å online farlig, så vel som jeg gjorde min aller første blackwood ut av noen Navy Blue Wool French Terry som hadde noe mindre enn den foreslåtte mengden av strekk. Jeg startet med en størrelse opp fra hva mine målinger kalt for, gjorde en full bust justering **, en full butt justering, min typiske mengde forkortelse, så vel som korrigert justeringen av ermet sømmen for å gi meg litt mye mer albue rom. Jeg har også gjort noen mønsterkorrigeringer til ermhullene, så vel som ermene, som jeg forklarer senere i dette innlegget.

** Helen inkluderer en kopi av hennes guide til FBAs på strikker med mønsteret. Jeg valgte å integrere to av teknikkene (de to som er vist i dette blogginnlegget) som fungerte ganske bra. Jeg konverterte halvparten av bysten dart til enkelhet på sidesømmen, så vel som deretter utnyttet teknikken som kurver den nedre hemmen for å kvitte seg med resten av bysten dart.

Du kan ikke se mye av Navy Cardigan, fordi det er en slik mørk farge, men her er det. Den nederste kanten treffer meg like under hip nivå, som er lengre enn jeg forventet, men jeg antagelsen lenger holder meg varmere, ikke sant?

Jeg var ganske glad med min aller første Blackwood, men jeg liker ikke å ha på seg ullens gensere unntatt på virkelig kjølige dager (de får meg til å bryte ut i en kjølig svette, så vel som så er det scratchiness) så jeg gjorde to mye mer i bomullsstoffer. For de neste to gikk jeg en størrelse smalere på skuldrene, som jeg tror ser mye bedre på meg. Pluss jeg utnyttet materiale med mye mer strekk, noe som gjorde dem mye mer komfortable.

Lenker i denne publiseringen bestemt av en stjerne (*) er tilknyttede lenker. Hvis du klikker på disse koblingene, så vel som å kjøpe noe, vil jeg gjøre en liten kommisjon.

For den andre cardigan, integrert jeg tre forskjellige utklipp av ubleget bomull. Sweatshirts kropp er laget av en tykk, komfortabel fleece, ermene fra en vaffelstrikk, så vel som bandene er laget av 2 × 2 ribbing fra organisk bomulls pluss *.

Her er en nærbilde av de tre forskjellige materialene jeg brukte. Denne cardiganen er så softy så vel som behagelig, jeg vil ha den hver dag.

For min tredje Blackwood brukte jeg litt rosa bomulls velour. Jeg forkortet dette for å slå meg over hoften, så vel som også forkortet det nedre bandet. Dette er søtt, så vel som ville se bra ut over en kjole.

Sy velour er ganske frustrerende, men det er verdt det til slutt. Jeg måtte lim baste med vaskbar limpinne på en rekke steder, så vel som jeg måtte håndtere ermebandene, siden jeg ikke kunne få materialet til å holde seg i stedet med pins eller spørsmålsklipp. selv om søm velour er en smerte, jeg slags ønsker å gjøre en bomull velur Blackwood i alle farger.

Hmm. . . samt nå jeg lurer på nøyaktig hvordan en trekvart lengde ermet eller kortermet versjon ville se. bare litt noe å ha på over en ermeløs sommer kjole. Jeg må re-besøk som konsept i et par måneder når værforholdene varmer opp.

Jeg følte meg litt skyldig gjøre min cardigan ut av dette velur, fordi jeg opprinnelig ment å bruke den til å lage en kjole til min datter, men jeg gjorde håndtaket for å fange en tee skjorter til henne ut av utklipp.

Det er denne merkelige nicey-nice kulturen rundt søm blogger, der folk har en tendens til å glatte over mønster problemer samt glowingly prise hvert mønster, uansett nøyaktig hvor dårlig utformet det er. Oppriktig, mønsteret utkast på mange hus sy mønstre, enten de er store 4 eller indie mønstre, er ikke så stor.

Jeg har oppdaget meg ikke skrive blogginnlegg meldinger om noen ting jeg har sydd, fordi jeg hadde så mange problemer med dem, så godt som jeg nølte med å stateAlt ugunstig her, siden jeg ikke liker å lese ugunstige ting, så vel som jeg gjetter, gjør du det heller ikke. Jeg har valgt det fra her på at jeg skal ærlig, så vel som ærlig talt påpeke problemene jeg kjører i med mønstre, så vel som om jeg kan, vise deg nøyaktig hvordan du skal reparere dem.

Jeg gjør det ikke for å være gjennomsnittlig, men for å hjelpe folk. Hvis du spør meg, er det innebærer så vel som skadelig å ikke påpeke problemer du oppdager i et mønster, siden du kan lede en begynnelsestrøm for å prøve et mønster som trenger betydelige mønsterkorrigeringer for å til og med sy sammen. I tillegg vet du aldri, mønsterdesigneren kan sjekke ut evalueringen din, så vel som å gjøre en mye bedre oppgave på deres neste mønster.

Siden du oppdaget å utarbeide sømmønstre, inspiserer jeg alltid ermene, så vel som ermhull på industrielle sømmønstre. Det er praktisk talt alltid noe galt med dem. Heldigvis, med dette mønsteret, er formen på ermhullet så vel som ermhetteksel ekstremt gode (sannsynligvis det aller beste jeg har sett på et mønster for en strikket topp, faktisk), men det er noen ting som kravet om å bli korrigert. Hylsen er vridd, det fremre ermhullet er også stort, så vel som den fremre ermhullshakk er på feil sted. Jeg inspiserte dette på størrelse 10, så vel som på størrelse 20, så vel som jeg oppdaget nøyaktig samme problemer på begge størrelsene, så det er en stor mulighet for at alle størrelser har disse problemene.

Helen, mønsterdesigneren, har nylig nylig utgitt dette mønsteret med et større størrelsesområde. Hun diskuterte å eliminere noen overflødige materialbredde i det fremre ermhullsområdet, så vel som dette burde vært en siste øyeblikksendring, siden hun åpenbart ikke gjorde endringer i hakkene, etc. Etter å ha gjort dette, som jeg gjetter utløste noen av problemene med ermene og ermhullene. Dette er ganske små problemer, men jeg tror de er verdt å korrigere, spesielt det fremre ermhullshakkproblemet.

Jeg burde legge til at jeg ikke spesielt velger på denne mønsterdesigneren. Totalt sett er dette mønsteret utarbeidet mye bedre enn mange husstitching mønstre jeg har prøvd. Jeg har nettopp valgt at jeg er utmattet av alle de uærlige rosfangirlene som publiserer på deres sømblogger, så vel som jeg skal begynne å påpeke problemene jeg oppdager på hvert mønster som jeg vurderer, selv de jeg virkelig liker.

Her er nøyaktig hvordan du passer til problemene jeg oppdaget med dette mønsteret. Ideelt sett burde du gjøre disse korreksjonene før du gjør noen form for andre i form forandringer til mønsteret, men de kan også gjøres senere hvis du allerede har endret mønsteret ditt.

Merk: Jeg skrev ut halvskala versjoner av mønsteret for å spare papir, samt å gjøre fotografering enklere.

Tegn i sømkarakterene nøyaktig rundt forsiden, så vel som tilbake ermhullene, så vel som ermetekselet.

Her er nøyaktig hvordan du passer hylsen vri.

Først lengre eller forkort hylsen hvis du trenger å. Hvis du endret ermet lengden, tegner du en jevn linje for den fremre ermetømmen, men ikke bekymre deg for baksiden ennå. Hvis du vil ha en noe løsere ermet, som jeg gjorde, tegner jeg sømmen som en direkte linje fra underarm til håndleddet.

Skjæres delvis ut i hylsen langs den fremre indre armsømmen, så vel som den fremre halvdelen av hylsehetten.

Brett mønsteret i halvparten i lengderetningen, som samsvarer med hylseømmene det aller beste du kan, men uten å vri eller rynke opp papiret ditt. Underarm samt håndleddpunkter stikker ikke opp, noe som indikerer at ermet har litt vri i den. Dette innebærer at hvis du syr det som det vil, får du diagonale rynker på undersiden av ermet ditt. Åpenbart er dette et typisk problem med erme mønstre, siden jeg så denne justeringen diskutert i en håndverks klasse.

Jeg oppdaget at det fremre underarms punktet var litt høyere enn ryggen. Hvis forskjellen er liten, kan du enten trimme av den ekstra lengden på forsiden, som vist nedenfor, eller heve ryggen for å matche forsiden. Hvis du har en betydelig forskjell, klippe av halvparten av forskjellen på forsiden ermtopp søm på underarmen, samt øke høyden på ryggen på underarmen for å matche. Jevnt blande inn i det eksisterende kurve.

Ved håndleddet, benytter et kvadrat for å trekke en ny håndledd linje vinkelrett på folden.

Spor fronthylsen sømmen på ryggen.

Før utfolding mønsteret, kutt langs linjen leddet.

Åpne opp ermet mønster samt trekke inn en ny grainline på brettelinjen. krysse ut den opprinnelige grainline, så overflate kutte ut hylsen mønster langs de nye linjene som er merket.

Nå kuttes ut i sporene på hylsehetten. gå hylsen rundt fronten ermhullet, ved anvendelse av en syl eller tapp som et dreiepunkt langs sømlinjen. Her er nøyaktig hvordan du skal gå sømmen, i tilfelle du ikke har gjort det før (eller hvis du bare har sett grovt unøyaktige teknikker demonstrert i bestemte craftsy klasser): Begynn ved å matche opp take på poeng, med syl på ta på punktet beste på sømmen line, ikke kanten av mønsteret. Pivot ermet mønsteret litt, så vel som re-posisjonen din AWL litt enda mer ned i sømmen, sørg for å plassere AWL Best på sømlinjen hver gang du flytting den. Gjenta dette til du kommer til hakk.

Merk hakkstedet på ermet på ermhullet (de originale hakkene ikke samsvarer med).

Fortsett å gå resten av ermet CAP-sømmen. Du vil se at ermhullet er større enn ermet, som er motsatt av det du benyttes til på et vevd plagg. På et strikket plagget er ermet dekselet samt armhulls sømmer typisk være nøyaktig samme lengde.

Mitt tips er å bare enkelhet den ekstra ermhullslengden i hylsen mellom hakket, så vel som underarmsstedet. Siden strikkematerialet er på crossgrain eller bias i dette området, vil det være enklere så godt du vil knapt legge merke til det som du syr. Det er ikke noe krav til å til og med sy enkle sømmer – bare strekk ermet for å matche ermhullet mens du syr.

Armhullets enkelhet er i hovedsak som en erstatning for en liten dart, noe som gir deg litt ekstra plass i bysten. Jeg virkelig gjorde dette nøyaktig samme ting på funksjon som en del av en full bust modifikasjon på lark tees, så vel som det fungerte bra. Enkelheten på nedre forsiden er ikke synlig på det ferdige plagget.

Alternativt, hvis du er liten busted, kan du trimme denne ekstra armhullslengden av forsiden av sømmen, blander seg til ingenting i midjen.

Nå burde du også gå tilbake hylsehylsen / armhulls sømmen. Jeg oppdaget ikke noen form for problemer med bakmhull på størrelse 10, men jeg inspiserte ikke noen form for de andre størrelsene.

Med disse endringene kan du gjøre dette bemerkelsesverdige mønsteret enda bedre. Jippi!

* Lenker i denne publiseringen bestemt av en stjerne (*) er tilknyttede lenker. Hvis du klikker på disse koblingene, så vel som å kjøpe noe, vil jeg gjøre en liten kommisjon.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.
Pinterest15.
Mer

LinkedIn.
Reddit.

Lomme
Tumblr.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

3D-trykte sømhetsenheter Parti valgte å forsøke å lage en 3-trinns Zig-Zag-spesiell plate for min sanger 411g. I mitt synspunkt er 4-trinns zig-zag som er utviklet i bare ikke en erstatning. Jeg bruker vanligvis en 3-trinns zig-zag når jeg sømmer med elastisk, så vel som færre masker du legger med elastisk, jo bedre. …
10. april 2017in “Vintage Stitching Machines”

Eventyr i Bra-Making Del 2: Legendary Underwirei endelig gjorde det! Jeg gjorde meg selv noen bras! For aller første gang i mitt liv har jeg bras som egentlig passer! De tilbyr god støtte, så vel som de er ganske komfortable. Klar-til-slitasje underwire bras er ikke et valg for meg – ledningene er så smale. Jeg var profesjonelt utstyrt …
3. mai 2016in “Bra-making”

BRA UpdateWhen Stitching Blog Writers Publiser om den ganske nye bhen de bare syet, jeg spørsmålet alltid om bhen virkelig passer, hvis det er behagelig, så vel som om de egentlig fortsatt bruker det måneder eller år senere. Så her er en oppdatering på brasene jeg laget for et par år siden. De…
28. januar 2018in “Bra-making”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post