Hundre kjoler: Dag 63

Jeg trodde i dag ville jeg vise deg det motsatte av gårsdagens Vogue 9929. Eksakt samme mønster, helt annen følelse:

Dette er frihet tomary, så vel som jeg kjøpte det siden det bare virket så høst-y. Fantastisk for de dagene i California hvor kalenderen sier at den er praktisk talt Halloween, men termometerene sier “Du vil ikke kreve at Cardigan genser.” Jeg liker denne fargekombinasjonen av skifergrå, gresskar oransje, samt mashed-baby-food-erter grønn:

Her er Side Zip:

Og baksiden:

Jeg liker å ha på seg dette med sennepsfargede kneesokker, så vel som brune støvler; I tillegg til å ta med en cardigan, bare i tilfelle. Jeg har også et Goldenrod-farget Gauze Scarf som ser bra ut med denne kjole. Kan du fortelle at jeg allerede blir wistful for høstklær, så vel som meg med en kasse full av seersucker samt madras delegert sy for denne sommeren fortsatt?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Høst 9929November 1, 2012in “Erin_Sewing”
Mer AutumnizingNovember 14, 2012in “Erin_Sewing”
Leter du etter en kjole … så vel som Nag Me, Beingjanuary 20, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post