Mer autumning

Her er en mer 9929 som er gjennomgått noen autumnizing (autumnizing er ikke så drastisk som vinteren). Også, jeg tror ikke du kan si “winterizing” når det er blomster tydelig synlig i bildet bak deg …

Hvordan prøver jeg å lage en bomullslige seersucker kjole høst-passende? Ved å legge til en cardigan, knesokker, så vel som støvler. Støvlene er et gammelt par fra J.-teamet som var mest sannsynlig det heldigste kjøpet jeg noensinne har gjort på den enorme sparsommelig butikken i Lawrence, så vel som Kedzie i Chicago. (De var fem dollar! For de av dere som holder sparsommelighetsbutikk score score hjemme). Det hjelper at kjolen er alle mørke farger, uansett.

“Sesonglig hensiktsmessig” for meg synes å være metode mye mer om fargene, så vel som materialet enn stilen av kjole … Jeg registrerer meg ikke for den måten Mag-korte artikkelen av troen på at du kan ta litt skummel blek- Mint Chiffon-Y-kjole som ikke kunne være mye mer “påske-tidevann” hvis du brukte den med fuzzy rosa kaninører, så vel som slitasje i oktober så lenge du setter wooly strømpebukser under det, så vel som en slouchy grå cardigan over det. Men det er mest sannsynlig akkurat siden jeg er en cranky gammel person. Vennligst forlat min greensward, etc. etc. så vel som merkelig, jeg bryr meg ikke på jordetoner om våren, så vel som sommeren, hvis de er i sommervekt og former; Det er bare sundress-stil pasteller samt hovedfarger i vintersesongen som endrer min IRK-Ometers.

Jeg ønsker å få litt søm gjort over Thanksgiving pause: planen er å lage to eller tre mye mer 9929s … men bare de som passer som feiring kjoler. Jeg har noen Shantung forberedt, så vel som å vente på ColorBlocking, noen Rainbow Lamé (ja, Rainbow Lamé), så vel som selv (hvis jeg kan oppdage mine sikkerhetsbriller, så vel som en avtrekksdeksel, så jeg kan kutte inn i det) noen Betabrands Deconium. Se denne plassen!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
New Dressjuly 6, 2012in “Erin_Sewing”
Vel, jeg antaget at det er på tide å vikle dette opp, thenapril 29, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post