Uformell fredag: Je T’aime

Bakgrunnsskulptur: Kjærlighet av Ana Tzarev

En uke fra i dag er ferien som alle liker å hate … og/eller hater å elske … eller kanskje bare hater … eller kanskje bare elsker.

(Kanskje jeg burde komponere et helt innlegg som ytterligere sjekker ut alle mulige permutasjoner. Det ville være spennende, nei?)

OK utseende, tror jeg at det er nødvendig med å dekke seg selv i rød eller rosa glans for å hedre St. Valentine hver 14. februar?

Definitivt nei.

Jeg har sjelden møtt et sett med røde paljetter (Dorothy ekskludert) som ikke fikk meg til å tenke på min egen dødelighet, og likevel skriver jeg virkelig slik som denne genseren.

Og i tillegg til min ukarakteristiske forkjærlighet for det amorøse strikkevarer, lander Valentinsdagen faktisk fredag ​​neste uke. Tilfeldighet? Kan være. Vi må imidlertid spørre oss selv, er dette universets metode for å bringe meg og dette bedazzled mesterarbeidet sammen i avslappet fredag ​​lykke?

Jeg tror definitivt ja.

Grafiske tees og sweatshirts (og absolutt deres paljetter) er sannsynligvis ikke noe som rutinemessig bør tas i en ekspertinnstilling. Imidlertid, hvis du har et avslappet kontor og/eller ditt forretningsformelle kontor er velsignet med institusjonen av avslappet fredag, kan dette utseendet definitivt fly for V-Day.

Jeg mener, hvis dudes kan bruke gigantiske animasjon Santas på båndene sine i hele desember måned, tror jeg at vi også kan være litt glade en gang i året.

Skjorte: Talbots C/O (også lik her) | Blazer: Brooks søsken | Jeans: Paige | Sko: Tory Burch | Solbriller: Prada | Ringer: Gorjana | Polish: Essie (Angel Food)

Skutt av Alexander Scott Harris

God fredag ​​og lykkelig (tidlig) Valentinsdag!

Mwah!

Handle innlegget:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Lommer!Lommer!

Mindi sendte meg dette bildet av Laura DERN på Emmys – åpenbart fordi den har lommer. Jeg er ikke en fan av lilla (selv om det ser bra ut på