Lommer!

Mindi sendte meg dette bildet av Laura DERN på Emmys – åpenbart fordi den har lommer. Jeg er ikke en fan av lilla (selv om det ser bra ut på fru DERN!) Og jeg innrømmer å ha en trang til å yoink at bodice opp litt, men for lommer er alt tilgitt.

(Tror du at kvinnen i bakgrunnen bærer en vikle i samme farge og to hold håndvesker er Ms DERNs assistent? Jeg gjør.)

Og nå, å gå fra den sublime til latterlig, presenterer jeg det første dårlige speilet selvportrett av uken – tatt, ikke i hotellrommet mitt, men i et ganske elegant bedriftens bad.

Dette er denne kjolen; Jeg har prøvd å bære den på dager når jeg tror gode ting vil skje, og så langt fungerer det. Genseren er fra landets slutt. Jeg er ganske sikker på at lyset ikke var bra nok på badet, og dermed det fuzzy bildet, men blitsen reflektert i speilet, så … noen selvportrett fotograferingsideer er verdsatt. (Jeg har en Canon PowerShot 1100 er BTW).

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Rant-tastic emne # 143: “Hva skal du ha på fly” 25. juni 2007
Arbeid pågår: Grey Ruffle DressJune 2, 2008
Giant Friday Link-O-Ramafebuary 15, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post