Casual Friday: Clean Slate

Skutt av Michelle Tricca

Jakke, genser, bukser, sandaler, skjerf: Club Monaco | Mansjettarmbånd: J. Team (gammelt imidlertid som disse lignende her, her, her, her så vel som mer nedenfor!) | Ringer: Gorjana (lik her) | Polish: Hands – Essie (Lilacism); Tær-Covergirl (Vio-Blast) | Monogram Halskjede: MyMonogramNecklace C/O | Multi-strengkjede: Vanessa Mooney (lignende her) | Solbriller: Stella McCartney

__________

På ferie denne uken har jeg hatt sjansen til å skyte noen nye antrekk mens ved stranden. Disse bildene er uvanlig glammy/seniorportrett-y for denne bloggen, men fotografen min Jedi-Mind-litet meg til å boltre meg rundt dette nydelige Banyan-treet, lykkelig som en musling (OMG Beach Puns! Spikret det!) Så jeg gikk med det .

Mens jeg surferklubb Monaco før jeg satte kursen mot grønnere (bokstavelig talt) beite, endte jeg opp med å bli øyeblikkelig begeistret med kombinasjonen av denne skifergrå jakken og den bleke pastellfargen av rødme rosa i buksene samt genser. Som antydet av det uvanlige antallet bilder i dag (beklager overbelastningen), kan jeg bare ikke bli tilstrekkelig med fargekombinasjonen – spesielt mot det vakre solfylte bakteppet.

Det er på samme måte verdt å merke seg at hvis du liker det utnyttede utseendet (sist sett her så vel som her), inspiser ut disse klubben Monaco -gensere. Silkeskjortelen blir virkelig sydd på bunnen av genseren for å sikre at du forhindrer noen form for gjeng fra virkelig lagdelinger, men bevarer likevel det lagdelte utseendet på en virkelig polert, glatt måte. Ba da bing.

Selvfølgelig er dette avslappede ensemblet forbeholdt avslappede fredager på kontoret, så vel som disse sandalene som er spesifikt, fungerer kanskje ikke for de av dere i konvensjonelle arbeidsmiljøer. Imidlertid, akkurat som alle innlegg, håper jeg at du i det minste kan oppdage kombinasjonen så inspirerende som jeg gjør, i tillegg til at du kanskje bringer den til liv i en metode som er din egen så vel som unikt egnet til ditt spesifikke kontor.

God fredag!

S. Det er helt mulig at jeg kaster forsiktighet mot vinden, samt begir seg ut på en ny karriere som en dyphavs fisker (fiskerkvinne?) For å sikre at jeg ikke trenger å komme tilbake til å fryse kaldt New York City. Bare ønsket å være på forhånd om det. Ahoy, Matey.

Handle innlegget:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post