4 ting du trenger å ha i ishockeyutstyret ditt i Australia!

4 ting du trenger å ha i ishockeyutstyret ditt i Australia!
05/10/2015, postet av Alanic Global
Å ha et team av ishockey i Australia krever definitivt at du har alt som trengs i sportssettet, ikke sant? Ice Hockey er for det meste et innendørs spill og spilt for det meste på is ved hjelp av en pinne og “puck”. Dette er grunnen til at i motsetning til vanlig hockey, trenger denne idretten mye mer utstyr, ettersom hele spillet spilles i et simulert “kjølt” miljø.

Så hvis du prøver å finne ishockeyutstyr Australia for ditt idrettslag, kan du enkelt ty til hockeyklærprodusentene som er tilgjengelige på online arenaen. Sjekk ut hva som er de mest avgjørende varene som sportssettet ditt trenger å inneholde.
Ice Hockey Jerseys: Uten skikkelige trøyer er det å spille ishockey nesten umulig. Ice Hockey -trøyer har spesiell plass for bære- og albueputene som sørger for at brukerens komfort. Ikke bare det, ishockeytrøyene bærer også lagidentiteten som skiller teammedlemmene dine fra andre spillere. Ice Hockey -trøyer er normalt store, har en firkantet form i tillegg til at de er laget med litt fleksibelt stoff. Disse består også av en kampstropp som holder trøyene fast med det indre laget av buksene. Imidlertid, når trøyene utvikler seg, kommer de nåværende versjonene med en mye mer formtilpasset form. Du kan nå plassere kjøpet ditt for skreddersydde ishockeytrøyer Australia med de overlegne produsentene som vil gi den din drømmeform og farge.

Hockeybukser: Hockeybukser er normalt knelengde og store shorts som bæres under trøyene mens de spiller ishockey. Hockeybuksene støtter beskyttelsesputene rundt områdene hofte, lår og halebein. Noen idrettsutøvere liker å bruke belter med disse buksene. Det anerkjente ishockeyutstyret Australia Companies produserer premium hockeybukser som du kan kjøpe i bulk fra deres online inventar.

Albue og bærer pads: Selv om ikke alle lag bruker albue og bærer puter, men disse anbefales på det sterkeste hvis du vil forsikre deg om at 100% sikkerhet hos spillerne dine. Generelt brukes albuen og bæreputene for å feste områdene rundt skulder, solpleks, ryggrad og selvfølgelig armledd. Putene er laget med passert vest og har borrelåsstropper for lukking. En ishockeyspiller har tendensen til å bli truffet av en puck eller andre spillere, og kan også falle på den iskalde bakken. For å sikre dem mot alle slags skader, brukes derfor bære- og albueputene.

Ice Hockey Socks: Hockey Socks er forskjellige fra de vanlige sokkene, da disse ikke har noen spesiell fot. Disse sokkene er laget med syntetisk ull, og gir plass til skinnvaktene.

Bortsett fra disse ovenfor påpekte gjenstander, er det flere andre ting du må legge til i ishockey -settet ditt som hjelmer, vakter, skøyter, munnvakthockeypuck og pinne. Og den gode nyheten er at du kan finne alle disse på katalogene til ishockeyutstyr Australia -produsenter.

Tagger:

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post