Den perfekte 3-Watch-kolleksjonen under $ 5000

Hvilke klokker vil du velge?
Hva ville du gjort hvis du fikk $ 5000 og de eneste strengene som var knyttet til det, var at du måtte bygge den perfekte tre-watch-kolleksjonen? Hvordan vil du bestemme hvilke klokker du skal velge? Men enda viktigere, hvilke klokker vil du velge? Jeg har fått noen ideer, og jeg har satt sammen to av mine “perfekte” tre-se-samlinger for under 5000 dollar.

Noen grunnregler

Allsidigheten er imidlertid viktigst, ettersom vi er begrenset til en samling av tre når. Så vurder klokker som skal bæres i flere scenarier. En dresseklokke, sportsklokke og en mellom hverdagsklokke dekker alle basene.

Siden pris også er en faktor, kan du vurdere å gå forhåndseid. En forsiktig brukt luksuriøs klokke fra en anerkjent forhandler vil levere alvorlig smell for pengene dine.

x

10 Instant & Easy Men’s Style -oppgraderinger

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 10 sekunder

Neste
Den ultimate nybegynnerens garderobe
09:22

Bo
00:00
05:10
05:10

Selv med disse hensynene er det vanskelig å spikre bare tre klokker. Jeg gjorde mitt beste, skjønt. La oss sjekke dem ut.

Samling 1
1. Seiko Spirit Sarb033 – $ 800

Jeg starter den første samlingen med Seiko Sarb033. Dette er min hverdags klokke her for denne samlingen. Bare tilgjengelig som forhåndseid nå fordi det er en avviklet modell, med en gjennomsnittspris på rundt 800 dollar. Seiko, selvfølgelig, flott merkehistorie. Designet er veldig enkelt. Stor verdi for prisen. Og jeg valgte spesifikt denne som min hverdags klokke fordi den er så utrolig allsidig. På 38 mm er det en stor størrelse for omtrent alle håndledd. Det er en automatisk bevegelse. Det har en gjennomsiktig sak tilbake og en helt nydelig skive. Datovinduet er veldig praktisk. Rustfritt stålarmbånd. Jeg elsker blandingen av det polerte og børstede stålet gjennom. Det er en vakker klokke som jeg synes ser mye rikere ut enn prislappen.

2. Tudor Heritage Black Bay 79230N – $ 3500

For vår sportsvakt går jeg med Tudor Heritage Black Bay 79230N, og kommer inn på rundt $ 3500. Dette er en høyt elsket og meget høyt anerkjent klokke. 41mm rustfritt stålveske. Skru ned kronen. 200m vannmotstand. Vakker matt svart skive med rosegullbelagte indikier og hender. Det har en uni-retningsbestemt dykkerramme med 60-minutters sporet trykt på aluminiumsinnsatsen. Den automatiske bevegelsen er det interne kaliber MT5602. Ulike armbåndsalternativer, inkludert et stålnettet armbånd, en skinnstropp med en sammenleggbar lås, eller en NATO -stropp. Og det er virkelig en av de beste delene om en dykkeklokke som dette ved at du virkelig kan øke allsidigheten og gi den et helt nytt utseende bare ved å endre armbåndet.

3. Vintage Omega Seamaster – $ 700

For vår Dress Watch i denne samlingen bestemte jeg meg for å gå vintage, og jeg valgte en vintage Omega Seamaster, som kommer inn på rundt $ 700, selv om de definitivt kan bli funnet for mindre enn det. Jeg liker denne som en kjole -klokke på grunn av dens eleganse, på grunn av dens enkelhet, og på grunn av størrelsen. I Vintage Seamaster Realm ser du på en sak på 35 eller 36 mm. Jeg elsker en mindre saksstørrelse for en dressier klokke – jeg tror det gir den en virkelig følelse av underdrivelse og eleganse på gammel skole. Og jeg tror at et vintage stykke når vi snakker om utkledde utseende eller til og med et formelt utseende er en perfekt match.

Samling 2
1. Hamilton Khaki Field Mechanical – $ 500

Begynn med hverdagens klokke og for denne velger jeg Hamilton Khaki -feltet mekanisk – dette er H69439931 – som kommer på 500 dollar. Litt mer robust av et hverdagsplukk sammenlignet Seiko Sarb, men denne samlingen har jeg litt rettet mer mot et generelt uformelt preg, selv om vi har en veldig klassisk dresseklokke som du vil holde deg til. Denne klokken er imidlertid 38 mm – igjen, en veldig allsidig størrelse. Det har det flotte militære utseendet. Du vil se det mest på en stoffstropp, selv om du definitivt kan legge til en skinnstropp hvis du vil. En ting å vite om denne er at det ikke er en automatisk bevegelse, noe som betyr at du må vikle den, men for meg elsker jeg forbindelsen som faktisk vikler klokken skaper mellom deg og selve klokken.

2. Omega Speedmaster redusert – $ 2500

For vår Sport Watch her, går jeg med Omega Speedmaster redusert – 3510,50 – som kommer inn på $ 2500, selv om du kan finne dem for mindre. Flott klassisk kronograf, umiskjennelig utseende og ekstremt allsidig, da det bare ser fantastisk ut på så mange forskjellige typer stropper. Det kalles “redusert” på grunn av størrelsen. Den typiske Speedmaster -profesjonelle kommer til å være 42mm. Min, den første omegaen i verdensrommet er i underkant av 40 mm. og Speedmaster redusert er 38,5 mm. Bare noe å være klar over. Men hvis håndleddet ditt er på mindre side og du elsker Speedmaster, er dette et godt valg til et utmerket prispunkt.

3. Cartier Tank Solo – $ 2000

Den ikoniske Cartier -tanken avrunder den andre samlingen. Og for en måte å fullføre! Klokken er innbegrepetav eleganse, og parer like bra med en sportsjakke og bukser som den gjør en smoking. Nå gir dette oss rett på den $ 5000 -grensen, og det er litt vanskelig å finne denne klokken til $ 2000. Imidlertid kan du gjøre det hvis du vet hvor og hvordan du ser ut.

Bygger på et budsjett

Selv med $ 5000 er det mange måter å skive denne paien med tre. Du kan dumpe det store flertallet i en enkelt vare og rydde opp med noen budsjettalternativer. Eller du kan bruke nøyaktig 1 333,33 dollar på hver og være heldig med den ekstra krone. Valget er til slutt opp til deg.

Men jeg vil gjerne høre fra deg. Hva ville du valgt for en tre-watch-samling med $ 5000? Eller vil du ha en klokke med en tux?

Takk for at du leste.

Stilig din,

Brian Sacawa
Han snakket stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post