Bare fire stykker

bare fire stykker virker som en dårlig avtale når det er en boks med se, men når det er et mønster, virker det ganske fint … (spesielt for meg fordi jeg fortsatt bryter med enkelhet 2180, og med “Wrestling” Jeg mener “sobbing over med en søm ripper som er strålende rød fra friksjon”).

Som med dette flotte mønsteret fra Michelle på Oldpatterns.com (som forresten, har hatt en stor oppdatering, inkludert en handlekurv! Woot!)

Yep, dette mønsteret har tilsynelatende bare fire stykker: to bodice og to skjørt. Jeg er lokket til å kjøpe det bare for å åpne det opp og undret seg. Uansett, det er bare $ 15 og det er B36, her.

Jeg liker hvordan i dette bildet har du savnet brent oransje, og savner lilla, og så hvis du knuser litt, kan du se at Miss Prints utskrift er brent oransje og lilla. Som ikke er en kombinasjon jeg har prøvd, men av golly tror jeg det fungerer. (Frøken brent oransje og savner lilla er begge “hvorfor tenkte jeg ikke på det?”)

Kommer opp snart: flere bokanmeldelser, en ny shirtdress og en enkelhet 1577 med * matchet pledds *. Oh yeah.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En gjest rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
Skirting IsueueMember 13, 2006
Frykt for frykten for FailureMay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post