Å ta opp skjortedressen

dette, damer, er en hvordan en skjortedress ser ut. Det er en faktisk ekte kjole som er den stilistiske forlengelsen av standard Oxford -skjorten. Uh he. Jepp. Jeg er sikker.

Nylig har jeg blitt angrepet visuelt av visse stammer av herreklær -trenden som forsøker å overbevise kvinner hvor som helst om at det å belle en dude -tee -skjorte på magisk sett forvandle t -skjorte til en “kjole” – derav den voldsomme misbruket av begrepet skjorte på sent.

Uansett om du er en talsmann for denne trenden i helgene når du kan bli vill og gal og sette en dude -skjorte på og belte den og kalle den en kjole fordi du er kjempebra og du kan vise rumpa til Verden hvis du vil, vil jeg sterkt oppfordre mot dette sjarmerende lille DIY -prosjektet når jeg dro til kontoret. Alvor. Jeg ber deg.

God fredag!

S. Hold kontakten med det elegante avlukket i helgen ved å følge @TheClassyCubicle på Instagram, slik at du er interessert i alle våre latterlig, forferdelig, tankende, livsendrende søte Instagram-bilder.

Kjole: Ralph Lauren (lignende her eller sjekk ut denne som er annerledes, men kjempebra); Sko: Ann Taylor; Halskjede: Ralph Lauren; Ringer: Majorica, ukjent; Sølvarmbånd: Ukjent; Polish: Essie (Silken Cord)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post