Hvordan kjole for vinterdato nå

< >

Handle utseendet

Det er så enkelt å finne ut hva du skal ha på deg når værforholdet er varm og vakker; Men har du noen gang lurt på nøyaktig hvordan du skal kjole for en dato på vinteren? Oppdager du deg selv som har det vanskelig med hva du skal ha på deg til en dato -dato? Når Valentinsdagen nærmer seg, er jeg sikker på at noen av dere er glade for å oppdage det beste antrekket å ha på seg mens du tenker på den kjølige temperaturen. Du vil se bedårende så vel som satt sammen, men på samme måte vil du pakke sammen og holde deg varm. Akkurat her er noen inspirerende konsepter på nøyaktig hvordan du kan kjole til vinterdatoen som vil holde deg varm mens du også ser stilig elegant ut.
Det er så mange forskjellige stiler av antrekk du kan bruke på vinterdatoer nå som er elegante, trendy, så vel som værforhold passende. En helt svart antrekk er et enkelt utseende å vurdere. Du kan aldri gå galt med et helt svart antrekk. Som du kan se i dette innlegget, bruker jeg et helt svart utseende som er behagelig så vel som riktig for den kalde værforholdet her i Maryland. I tilfelle Valentinsdagen la jeg til en fargepop ved hjelp av Amina Muaddi -hælene. Valentine’s Day Date Night trenger ikke å handle om rød så vel som rosa farger. Hvis du ikke er tilhenger av å bruke sterke farger, kan du velge nøytrale eller mørke farger. Hvis du vil ha et subtilt preg av farger, kan du gjøre det ved å legge til fargede hæler, strøk, blazere eller tilbehør.
Det er mange ting du kan gjøre på en vinterlig date natt med partneren din. Du kan spise en god middag på en elegant restaurant, gå på kino, glede deg over litt iskrem i tillegg til å ta en tur i den enorme avslappende vinteren. Du kan til og med behandle datoen din til et utvendig skøyteeventyr for å gjøre det til en uforglemmelig date natt. Forsikre deg om at du er helt kledd ut for arrangementet med det ideelle antrekket for det.

Akkurat her er noen av de aller beste vinterdato-antrekkene for å hjelpe deg med å finne ut hva du skal ha på deg på neste kaldt værdato:
1) Cardigan: Tro elegant kofta som kan gi moro til utseendet ditt mens du holder deg varm. Det er et utmerket stykke å ha på seg siden det kan brukes alene eller som et ekstra lag under vinteren din. På denne måten vil du holde deg varm mens du ser stilig ut!
2) Turtleneck: En turtleneck -sweatshirt fungerer også bra som et ekstra lag under pelsen din. Det er finest å velge en som ikke er så godt tykk, siden det kan gjøre deg urolig eller varm. Prøv også mønstrede eller lyse turtleneck -sweatshirts i tillegg til å koble dem sammen med skinnbukser, bittesmå skjørt eller leggings i stigbøylen.
3) Sweatshirt -kjole: En genserkjole er en flott datatrekk på vinteren siden det er varmt så vel som å slappe av uten å være så godt klumpete med lag. Denne Shoko Sweatshirt -kjolen er best for din neste date natt. Det er varmt, koselig, så vel som elegant uten å være så bra over toppen. I tillegg til det går helt med alt fra støvler til leggings så vel som hæler!
4) Blazer: Hvis værforholdet fryser, men ikke utrolig kaldt der du krever å bruke vinteren din hele dagen, kan du prøve å bruke en blazer ved å style den med en kjole eller denim samt støvler. Blazere er utmerket metode for å style antrekket ditt hvite, og forbli varm. Det er en av mine foretrukne vinterdato -antrekk siden det ser stilig ut!
5) Frakk: En frakk er den aller beste metoden for å holde deg varm på vinteren din. Det vil holde deg avslappende så vel som komfortabel gjennom hele tiden. I tillegg er strøk en utmerket metode for å legge til rekkevidde til din vinterdato -antrekk siden du kan velge en montert eller stor frakk.
Ingen må ha på seg antrekk de føler seg mindre enn i. Det er avgjørende å ha på seg noe du føler deg utmerket i, så vel som det er riktig for datoen din, så vel som beliggenhet. Alt som betyr noe er at antrekket ditt ser ideelt ut for deg så vel som får frem den tilliten til deg.
Hva du skal ha på deg for en date natt i vinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post