En topp hårstylistens triks avslørte: den største guiden til langvarige voluminøse krøller

Stilen i seg selv var nettopp det jeg håpet på-et omfangsrikt, moderne håndtak en 80-talls “stort hår” -milde-som jeg følte ville kompliment De bemerkelsesverdige pynte skuldrene på leopardtrykket mitt padd pent. Imidlertid, mens jeg likte håret mitt det andre hun fullførte styling, trodde jeg likeledes fast at både krøllene så vel som volumet snart ville forlate meg, forutsatt at det var en yrende, vindfull, frigid moteuke … så vel som på samme måte som det Mitt naturlig direkte hår er irriterende, så vel som aldri muliggjør en stil som dette kan vare ekstremt lenge.

Mother of Pearlfelix Jacquard Coat (lignende her og her)

Lancomelancôme L’Absolu Rouge x Camila Coelho i 158 Copacabana

Men plottvridning – noe helt rart så vel som fantastisk skjedde i stedet: stilen min ble værende. Det ble værende! Ikke bare ble det hele dagen, det ble best i flere dager etterpå. Jeg var så fornøyd med holdbarheten til denne frisyren at jeg sendte tekst til stylisten i tillegg til at hun ba henne dele hemmelighetene hennes-både metodene så vel som produkter hun brukte som jeg har dyptgående nedenfor.

Tadashi Shojisidney Lace Top (lignende her)

Tadashi Shojigema Crepe Pant (lignende her og her)

En avgjørende merknad: Enten du går etter et bemerkelsesverdig omfangsrikt utseende som min eller søker å oppnå løsere strandbølger (eller til og med tradisjonelle Hollywood -krøller!), Kan du bruke produktene nedenfor så vel som metoder på alle typer krøllet frisyre. Jeg vil definitivt bruke disse produktene så vel som metoder til min daglige rutine som inkluderer løsere krøller.
Uten i tillegg er det her, anbefalinger direkte fra min Aveda -stylist Britt Dion (@BrittdionHair) på nøyaktig hvordan jeg kan få krøller som står tidens prøve.

1

Ikke vær livredd for produkt så vel som varme. Ok, jeg lytter. Nervøs, men lytter.

2

Bruk Polymer (Hold) -produkter på dager når du vil ha krøller. Disse produktene utvider håret og gjør det større. Når du legger til varme, utløser det polymerene for å utvide seg så vel som å holde opp til de er vasket ut. Dette virker som vitenskap. Jeg er inne på det.

3

Unngå oljebaserte produkter siden de får hår til å trekke seg sammen, så vel som de løsner krøller. Så ikke bruk dem på dager du vil ha en krøllet stil. Dette er en åpenbaring.

Avedavolumizing tonic

4

Det aller første produktet jeg brukte gjennom til det blåstørkede håret ditt er Avedas volumiserende tonic som gir deg løft, vektløst volum, smidig hold samt fantastisk glans. Oppfattet.

Avedapure overflod stil prep

5

Deretter brukte jeg Avedas Pure Abundance Style Prep for å tykne, detangle, sikre mot fuktighet og holde med varig volum. Gå på …

Dysonsupersonic hårføner

6

Når du har lagdelt produktene (i kjøpet som er gitt ovenfor), sett dem med hårføneren. Ja, Maestro.

Avedacontrol Force hårspray

7

Heat a 1-inch curling iron (or whatever size you like for your preferred hairstyle) to 400 degrees. Before curling, spray each hair section with Aveda’s manage force Hair Spray—the finest firm hold hairspray on thE Markedet-som leverer børstabelt hold i tillegg til 24-timers fuktighetsforsvar. Dette produktet virker som om det ble laget av de væpnede styrkene så vel som jeg liker det.

Anjoucurling jern

8

Når du krøller hver seksjon, pakker du håret flatt rundt jernet, ikke på toppen av seg selv, slik at hver streng får lik varme. Hold i 6-8 sekunder, og slipp deretter så vel som å la det kjempebra helt før du i det hele tatt berører det. Dette trenger tålmodighet. Jeg trenger snacks.

Avedacontrol Force hårspray

9

Når krøllene dine er avkjølt helt, kam med en stor tannkam, samt overflate med kontrollkraft hårspray.aye aye, kaptein!

Jeg føler at jeg nettopp har fått et kart til Buried Treasure, så jeg må gi et stort rop til min aveda -stylist Britt Dion (@brittdionhair), så vel som staten si takk til deg igjen både for at du har gitt meg en frisyre direkte ut av drømmene mine så vel som på samme måte for å avsløre hemmelighetene dine. [Sett inn 500 roshåndemojier her.]
Er det en slags hemmelig hårklubb jeg ikke er medlem av? Er det mange mer fantastiske hårtriks der ute? Dette er hva en kommentarseksjon er for! Spill, mennesker, søl! Hvis du nå vil resonnere meg, har jeg en date med et krøllingsjern.

Maryam Nassir Zadehcecil Pumps

Mangometallic Administrer veske (utsolgt, lignende her, her så vel som her)

Le specsrapture Cat-eye solbriller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post