En gang til, med følelsen.

Jeg hører deg med å si “Er hun ikke lei av den kjolen ennå?” så vel som jeg svarer, nei, nei jeg er ikke. Se på denne, vil du? Hengi meg når igjen? Materialet er ikke alt som er utmerket – jeg er ikke en betydelig fan av håndmalte silke, som er hva dette er. (Gi meg en fin maskin-stemplet geometrisk utskrift hver dag, det er nok wabi-sabi tilstrekkelig for meg.) Nei, det jeg ser på er forsiden bandet, som synes å bli kuttet i en! Nei, virkelig, se på det forsiktig, så vel som fortelle meg hvor sømene er. Det er mest sannsynlig sømmet på minst en side av midseksjonen (fordi det er hvor glidelåsen er) så vel som kanskje, kanskje, baksiden av nakken. Men det er det. Nakkenes vee er en del av livet. Er det ikke så bra? I tillegg til så sløsing av stoff, som er mest sannsynlig hvorfor denne kjolen, på salg, koster nesten $ 700 på netto-en-porter. Jaja.

Jeg spørsmålet nøyaktig hvordan du utarbeider det, spesielt hvis det * ikke * har en søm på baksiden av nakken. Jeg vedder på at du må drape den. Hmmmm. Jeg har aldri prøvd å drapere, men nå ser jeg nye, så vel som enda mer forlokkende utsikter av søm FOOLHardiness fremover.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Den aller første kjolen så vel som den siste Dressmarch 12, 2008
Arbeid pågår: Grey Ruffle DressJune 2, 2008
Av talleneapril 7, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post