15 mest nødvendige menns tilbehør

Alle fullføringer
Å sette et flott blikk sammen er mer enn bare jakken, skjorta, buksene og skoene du har på deg. Det er de små detaljene så vel som tilbehør som virkelig kan lage antrekket, så vel som å trekke det sammen. Men med tilbehør handler det ikke bare om klær – de kan også forlenge til andre områder i livet ditt. La oss inspisere 15 av det mest nødvendige tilbehøret for menn.

BUTIKKEN

Bla gjennom samlingen av tilpasset herreklær så vel som tilbehør

UTFORSKE

1. Hvit lommer

Nummer en. En hvit lommekort. Dette er en av de mest fleksible lomme -torgene å ha. Det er superenkelt å style. Du kan bruke den med et formelt utseende. Du kan bruke den med et forretningsutseende. Det kan være forretningsmessig eller klok uformell. Fungerer med en rekke jakkefarger så vel som mønstre … Nå, etter min mening, krever du virkelig å ha to hvite lomme -firkanter. Du bør ha en i bomull. I tillegg til at du skal ha en i silke. Årsaken til dette er at du ønsker å kunne dekke spekteret fra ekstremt formell til mer tilfeldig. Silke er mer formell. Bomull mer uformell. Jeg vil oppgi at siden du kommer til å utnytte dette, er det verdt å koste litt penger på et virkelig utmerket eksempel på hver. Mine personlige alternativer er for Cotton, Paul Stuart eller Eton. I tillegg til silke, kan du ikke gjøre noen form for mye bedre enn Charvet.

2. slips

Nummer to. Et slips. Nå er du kanskje noen som ikke krever å ha slips på hverdagsbasis. Hvorvidt det er en etterspørsel etter garderobeskapet for jobben din, er det noe hver fyr skal ha. Igjen, som lomme -firkanter, tror jeg ikke at en er nok. Du bør ha minst to bånd for å dekke deg fra et mer dressy synspunkt all metoden til noe mer klok avslappet og avslappet. For den, for det mer kloke avslappede uavgjort, vil jeg foreslå en marine-grenadin. Det har en viss struktur til det, så det egner seg til mer avslappede utseende. I tillegg til da for dressier -slips, kommer vi til å gå med et tradisjonelt stripete slips i silke. Igjen, for å spille det risikofri så vel som å få mest mulig allsidighet, foreslår jeg å gå med Navy. På samme måte et flott alternativ hvis det er ditt mer kledde slips.

x

10 Umiddelbare og enkle oppgraderinger av menn

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 10 sekunder

Neste
Den ultimate nybegynnerens garderobe
09:22

Bo
00:00
05:10
05:10

3. Bindestang

Nummer tre. Så som et tilbehør for slips – et tilbehør til tilbehøret – en slipsbar. Det er en fin ekstra touch nå også som da. I tillegg til at det også er ekstremt praktisk, da det holder slipset ditt koblet til skjorten din, så det kommer ikke til å blåse i vinden eller dyppe i kaffen din, eller noe sånt. Velg en som er enkel så vel som en som samsvarer med de fleste metaller du har på deg. Så hvis du bruker et armbåndsur på stål, vil jeg foreslå nøyaktig det samme for uavgjort. Hold deg unna nyhetsbindebarer. Ikke den rette metoden for å trekke oppmerksomhet.

4. Solbriller

Nummer fire. Solbriller. Hver fyr må ha et par solbriller. I tillegg til solbrillene du velger, bør du virkelig samsvare med stilen din så vel som din personlighet. Det er vanskelig for meg å oppgi at dette er det par solbriller du krever å ha. Hvis du har en mer tradisjonell stil, kan du prøve noen klubbmestere. Hvis du har en mer stilig stil, kan du se på noen luftfartøyer, som en tradisjonell Ray-Ban, Randolph Engineering eller American Optical. Hvis du har en tradisjonell stil så vel som du er komfortabel så vel som positiv med solbriller, vil jeg prøve noe av Persol – enten 649 eller 714.

5. skjerf

Nummer fem. Et skjerf. Så skjerf tjener to formål. Praktisk. De holder deg varm. så vel som estetikk. De ser fine ut. De kan være en aksent. De kan utfylle antrekket ditt og virkelig trekke alt sammen. Igjen, skjerfet du har, skal vise din stil så vel som personlighet. Jeg vil foreslå et ullskjerf. Hvis du er en mer tradisjonell fyr, er det bare å gå med noe i en ensfarget farge. Navy er alltid et utmerket valg. Kamel eller burgunder hvis du leter etter noe kanskje litt mer sesongbasert. Hvis stilen din er mer eventyrlysten, eller si, mer avansert, definitivt gå med et mønster. En enorm rutete er flott. I tillegg til at du også kan oppdage skjerf med virkelig, virkelig intrikate så vel som fascinerende mønstre.

6. Belt

Nummer seks. Et belte. Nå er det største folk spørsmål om belter er, krever de å matche skoene dine nøyaktig? Ideelt sett er beltet og skoene nøyaktig samme farge. Det ser bra ut når de matcher. La oss imidlertid være ekte her. Hvis du har flere par sko, er det umulig – vel, ikke umulig, uansett urealistisk – å ha et belte for å matche hvert eneste par sko du har. Hvis du har et svart skinnbelte i tillegg til et middels brunt skinnbelte, vil du bli dekket tilstrekkelig, i ganske mye alle typer situasjoner.

7. Briefcase

Nummer syv. En koffert. Bare siden du ikke har en tradisjonell kontoroppgave, betyr ikke det at du ikke kan ta med en koffert. Som jeg har oppgitt gjennom hele videoen, skal alle typer tilbehør du har samsvarer med stilen din, den skal samsvare med livsstilen din, så vel som funksjonen du vil bruke den til. Det er gode tilbud på forskjellige typer orienteringer for alle forskjellige typer mennesker. Hvis du har den mer tradisjonelle typen kontorjobb, vil jeg oppgi at en koffert -koffert er et utmerket valg. Frank Clegg skjer for å være min personlige favoritt. Hvis du vil ha noe på den mer avslappede siden, er en tradisjonell Filson-koffert i Twill metoden å gå. I tillegg til at hvis du leter etter noe som er typen mellom stil, vil jeg foreslå Cary -kofferten av Stuart så vel som Lau.

8. Helgveske

Nummer åtte. En helgepose. Jeg snakker om en dufflebag. En koffert er bra, men for meg er det noe mye mer stilig så vel som klassisk elegant med en flott duffle -veske i helgen. Passer til hva du trenger, så vel som ingenting du ikke gjør. Det hjelper virkelig at du endte opp med å bli en mer effektiv pakker også. De mest stilige og, av programmer som er dyrest, helgens vesker er duffle -vesker i lær. Du får det du betaler for akkurat her når det gjelder den høye kvaliteten på læret. En skinnveske av høy kvalitet vil vare lenger i tillegg til å se mye bedre ut over tid. Igjen, valget mitt er Frank Clegg. For noe mer avslappet så vel som utendørs, er Filson et utmerket alternativ. Jeg ville gått med en middels størrelse.

9. Se

Nummer ni. Et armbåndsur. Kom igjen, du kunne ikke se på denne videoen i tillegg til at jeg ikke skulle forstå at jeg skulle velge en klokke. Jeg tror det er flott å ha to klokker i samlingen din – en kjoleur i tillegg til noe på den sportsligere siden. Kjole klokke skal være ganske enkel så vel som ikke også. Det kan bare være tid, bare ha en feie sekunders hånd, potensielt et datovindu, så vel som på en skinnstropp. Stilig klokke kan være større, på et metallarmbånd. Himmelen er selvfølgelig grensen når det gjelder priser når det gjelder klokker. Du bør velge noe som passer til budsjettplanen din i tillegg til stilen din.

10. lommebok

Nummer 10. En lommebok. Full avsløring, jeg er ikke en betydelig lommebok -fyr – jeg bruker virkelig en kortsak, som også er et flott alternativ. En flott lommebok eller noe å holde verdisakene dine i, som ID -er, kontanter, kreditthistoriekort er helt essensielt. I tillegg til alt tilbehør, er det du velger virkelig noe av et uttrykk for karakteren din så vel som din personlige stil. Det er gode tilbud med gode mer tekniske orienterte lommebøker der ute, men hvis det var meg, hvis jeg var en lommebok fyr, ville jeg valgt en skinndekkende eller trifold lommebok.

11. Mansjettknapper

Nummer 11. mansjettknapper. Vel, hvis du ikke har en fransk mansjettskjorte, krever du ikke mansjettknapper, men du bør få en fransk mansjettskjorte siden de er super stilige. Et enkelt par mansjettknapper er et absolutt must. Igjen, tro på metallene du bruker mest, samt få mansjettknappene i et matchende metall. Du kan gjøre en enkel oval. Du kan gjøre en knute. Disse er begge ekstremt fleksible, så vel som kan fungere på tvers av en rekke antrekk. Mansjettknapper kan gi deg sjansen til å vise frem litt av karakteren din eller interessene dine. Tonnevis av forskjellige typer mansjettknapper tilgjengelig all metoden fra sykkelhjul til gummikyllinger. Forhindre imidlertid disse mer nyhetsstil mansjettknappene, spesielt hvis det kommer til å være det eneste paret du eier. Du vil at detaljene dine skal være subtile i tillegg til at du ikke roper etter oppmerksomhet.

12. penn

Nummer 12. en penn. I tillegg til at jeg ikke snakker om en BIC eller pennen som du stjal fra det siste hotellet du bodde i. Å ha en penn, etter min mening, en av merkene til en moderne dagens fyr av stil. Som når du går på en restaurant, føles det fint å ta ut din egen penn for å indikere regningen. Hvis du har gjort det før, forstår du hva jeg snakker om. Det trenger ikke å være en super elegant penn. Det kan være noe som Fisher Area Pen eller Karas Kustoms Retrackt Pen. Eller det kan være noe litt ynkere, dyrere, som en Montblanc.

13. Dopp Kit

Nummer 13. Et dopp -sett. Når du reiser, krever du å ha et sted å lagre alle toalettsaker i tillegg til å pleie forsyninger. Ikke bare tilfeldig kast dem i vesken eller kofferten. Få et passende DOPP -sett. Et anstendig DOPP-sett vil gi deg rundt 30-40 dollar, men du kan selvfølgelig betale for et mer premiumprodukt. Uansett hva du får, må du sørge for at det er holdbart, så vel som at det er enormt tilstrekkelig å holde alle tingene dine.

14. Lommekniv

Nummer 14. En lommekniv. Dette er også en utmerket å ha så vel som en som er tilgjengelig i superhånd når du minst forventer det. Fra å åpne opp pakker, til å kutte garn, til å spre peanøttsmør, eller bare være fyren som har kniven når noen tilfeldig spør, hei gjør noen hhar du en kniv? Det føles flott å enten hjelpe ut, så vel som bare å få ting gjort raskt så vel som enkelt. Det kan være noe så enkelt som en sveitsisk hærkniv. Eller det er noen form for antall avanserte knivprodusenter som du kan bruke gode penger på. Jeg har noen okkniver, vil jeg si. Jeg har en benkmet griptillian. Likeledes fra benksamade en utsending. samt på samme måte en Spyderco Sage.

15. lommelykt

Og til slutt nummer 15. en lommelykt. Jeg snakker som en liten lommelykt i lomme. Som en kniv er dette noe du ikke bruker hele tiden, men når du krever det, vil du være ekstremt takknemlig for at du har det. Jeg har ikke massevis av erfaring med forskjellige lommelykter. I løpet av de siste 10 årene har jeg hatt denne virkelig lille Fenix LD01, jeg tror E01 er den nyere versjonen. Det er som 40 dollar på Amazon. får oppgaven gjort.

Noe jeg utelatt? Chime inn nedenfor.

Stilig din,

Brian Sacawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post