Drabble # 15

Hun har nesten fått meg. Hun grep meg ideell bort, en dame hensikt på å bruke feil kjole. Jeg gjorde sin behagelige pæreform en direkte gourd. Min blå gulte hennes olivenhud. Den heksen av butikkassistent uttalte “du er fantastisk!” Som var teknisk sant, men ikke i metoden hun mente. Si takk til godhet for mannen sin. Han tok en titt på meg på henne så vel som lo. “Celia, nei,” sa han. “Hvor er en rød en? Oppdag en rød en. Du er fantastisk i rødt. ” Han kysset henne, så vel som assistenten gikk på scurrying. Hun tok huset et kastet rødt nummer. Jeg er fortsatt her.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Du gjorde det! 17. desember 2007
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Trikshistoriene til kjoler, PT. 1 debatten 27, 2005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post