De beste skinnstøvlene på markedet

Hvorfor det er de beste skinnskotene

Denne støvelen er tilgjengelig i svart skinn og Cognac semsket skinn, og er egentlig en skap verdt støvler i en sko. Laget av det mest smørete italienske læret, med en mandelå (ja takk) og gummitrinn under (takk), ble denne gjennomtenkte støvelen opprettet for å være den du aldri går ut på inngangsdøren uten. Og fordi stilen er så klassisk og essensiell, kan du. Sarah Flint oppnådde sitt mål på den mest fantastiske måten, og de beste skinnstøvlene fortjener å bli feiret. Det er en bragd for føtter. Jeg gjorde en morsom.
Høyden betyr noe når vi snakker om sko, og det er veldig sannsynlig at du er veldig godt koblet til formålet du har på deg støvelen. En lang dag med arbeid, møter og middag med venner foran deg? Velg 30mm hælhøyde. Skal du ut på fredag ​​kveld? Kanskje er den høyere 70 mm veien å gå. Det er en del av det som gjør Sarah Flint så strålende, hun har tenkt på scenariene i det virkelige liv som gjør at vi ikke bare velger skoene våre, men også stole på dem. Det er mer…
Ekstra polstring og buestøtte er klar over at … du vet, føttene går inn her, i lange perioder. Ikke bare krevde skoen absolutt ingen “bryte inn” på første slitasje, jeg ønsket legitimt ikke å ta dem av da jeg kom hjem fordi de bare er så utrolig komfortable. Jeg mener, er vi sikre på at de støvler? Fordi de føler seg som tøfler.

Sarah Flintperfect Zip Bootie 30

Sarah Flintperfect Zip Bootie 70

Flere ting å elske

Og bare i tilfelle utrolig buestøtte ikke er nok, kan du trøste deg (bokstavelig talt) med å vite at de beste skinnstøvlene ble opprettet med en bredere tåboks. Dette indikerer at tærne ikke kjemper om plass gjennom dagen. Alle har god plass til å like … funksjon og ha blodtilførsel. Vill.
Ingenting fordømmer en støvel til Donate Bin som en dårlig glidelås, så vær trygg på at disse glidelåsene blir galvanisert for å sikre at lang levetid og en jevn, ufattelig glidelåssituasjon, for alltid. Jeg må også bare si at jeg synes de utsatte glidelåsene i gull er veldig estetisk tiltalende-den typen ekstra stilistiske detaljer som løfter skoen utover Stand-Issue Staple Bootie alle har i garderoben. Dette paret skiller seg ut – men ikke så mye at du ikke kan bruke dem med absolutt alt.
Jeg vet at vi alle ønsker å føle oss helt trygge på våre fottøyinvesteringer, og det er en prioritering av meg å bidra til din selvtillit. Dette er en ikke-regrettbar støvel. Essensiell, gjennomtenkt laget og estetisk allsidig. Hver. Enkelt. Eske. Sjekket. Av.
Perfekt.

Sarah Flintperfect Zip Bootie 30

Sarah Flintperfect Zip Bootie 70

Takk til Sarah Flint for å samarbeide om dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post