Holiday T-skjorter-St. Patty’s Day

Hei alle irske gutter der ute! Nøyaktig hvordan har du det i dag! Føler du deg heldig på din nasjonale høytid? Jeg forstår at alle i denne verden feirer St. Patrick’s Day. Irsk eller ikke. Jeg antar at dere alle forstår antyderen av selve ferien. Hvis ikke, vil vi fortelle deg at det handler om religion, om St. Patrick som bringer den kristne troen på de keltiske nydelige Phagan -landene. Jeg vil ikke begynne med å forelese deg om den irske historien, siden det ikke har noen mening, men hvis du ikke har noe viktig å gjøre, kan du føle deg helt fri til å oppdage en ting eller to om emnet. Det vil ikke skade deg, jeg sverger!
Som irene sier: Alle har litt irske i seg. Jeg vil kanskje legge til, hvis tillatt: … til og med Obama.
Fordi vi liker irene så godt som vi tror at de er mange virkelig gode duds, oppdaget vi noen morsomme Holiday T -skjorter, spesielt for St. Patrick’s Day! Oppdag nøyaktig hvor morsom irene kan være. St. Patrick Tee -skjortene blåste bare eller sinnene. Vi tror på å produsere noen distinkte irske tee -skjorter -stiler selv. Så snart dette vil skje, vil du forstå om det.
Så alle dere irske mennesker der ute, Leprichauns så vel som Rumpelstiltskin også (tør å oppgi det tre ganger?), Glad St. Patty’s Day fra Tshirt-Factory!
Irish T-Shirtsirish T-Shirtsirish T-Shirtsirish T-Shirtsirish T-Shirtsirish T-skjorter
0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post