Vintage, men fortsatt dårlig

med mindre dine personlige estetiske krever at du ser ut som en stor, noe misfarget og uforklarlig gavepakket aubergine, tror jeg ikke at denne 1932 Augusta Bernard-kjolen gir seg så mye som de grunnleggende av eleganse som en person forventer fra en 1930-dagers kjole. Det er flott å huske på at “vintage” ikke umiddelbart er like “pen”.

Klikk på bildet for å gå til Francesca Galloway-siden, som har noen virkelig ganske kjoler til salgs. (Det ser ut som et galleri eller et auksjonshus, ikke så sikkert som, basert i Jermyn Street.)

I det siste har jeg sett forgjeves for en kjole som jeg forstår. så vel som panniers. Jeg forstår at det er i Met’s Collection, men jeg kan ikke oppdage et bilde eller en link online. (Det er en kjole jeg ofte tror på når jeg føler meg litt lav, så vel som vil bli påminnet om at ting ikke kan virkelig være så dårlig hvis den kjolen eksisterer i verden. Selvfølgelig, nå, nå kan jeg ikke oppdage Det, kanskje ting virkelig er så ille!) Hvis noen forstår hva jeg snakker om, vennligst legg igjen en kommentar …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hvor å tegne LineJune 16, 2009 med 63 kommentarer
En Linktastic fredag ​​for å avslutte All Linktastic FridaySmay 16, 2008
Dette -> 14. november 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post