Inspirerende tegningsdesign av dagen

i dag fant jeg en virkelig talentfull illustratør som minnet meg om hvor gode tegninger er, mer spesifikt de tradisjonelle laget for hånd. De fleste av vennene mine er talentfulle mennesker som synes det er lett å tegne og ikke kan forstå min manglende evne til å tegne en anstendig bil, som ikke trosser fysikkens lover. Det er en følelse av proporsjoner som noen befaler så mye bedre enn andre. Det er et tydelig talent å ha en rik fantasi som følgende kunstner har, med så komplekse mønstre. Da jeg fant dagens tegningsdesign, ble jeg påminnet om både vi alle kan virke, men hvor annerledes vi ser verden. Det krever ikke bare teknikk og kunnskap, men også talent, fantasi og åndsfrihet. Her er noen eksempler:
Joe Fentonsasha Ushkevichkrzysztof Domaradzkipretty Ladyytony Montano

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post