Memorial Day salg!

Jen ved MOMSPatterns (mønsteret ovenfor er fra butikken hennes) bruker 20% rabatt fra fredag ​​(i dag) gjennom 26 (tirsdag). Jen kupongkode vil være ‘decorationday’ med tanke på at “det høres purdier enn ‘memorialday'”. Jen ble streve for å liste 50 nye mønstre hver dag frem til salg, så det er en god sjanse til å gjøre noen reell strømpe opp på oldies!

Wendy på Pattern stash vil ha en fire dagers salg over Memorial Day weekend – fra fredag ​​22. mai til mandag 25. mai. bare bruke koden Dressaday i “Notat til selger” når du sjekker ut, og 15% av den totale kjøpesummen vil bli refundert.

Rita på Cemetarian er i, også: hun vil gi 20% rabatt noe på hennes nettside fra fredag ​​22. til mandag 25.. bruke kupongkode “Summer”.

Lisa bruker en kombinasjon rabatt: Memorial Day og Indy500 helgen: 10% avslag på vintage mote biblioteket med bilag codeINDY500 (og du kan kombinere dette med din miss Helene innkjøp, hvis du lar Lisa vite i utvikling – hun har til å sette den opp spesielt)!

Carol har en pre-Memorial Day salg løper nå frem til slutten av dag, 5/22. 25% av av alle lager på www.dandelionvintage.com. Skynde deg!

Janet på Lanetz Stue kjører en “May Sale”, sette ordet “kan” i bilaget boksen og få 25% avslag på hele bestillingen. bra for en kjøper bare og utløper den 14 juni.

Pam har tre steder, så hun kjører tre salg! På Glamourstitch på Etsy: få 2 mønstre få en gratis! (I notatene delen av din buy bare statens DressADay og hun vil sende deg en revidert faktura gjennom PayPal.)

På www.GlamourSavvy.com de har en 25% Off salg. bare skriv inn ‘Glamour’ for kupongkode og rabatten vil automatisk gjelde.

Og til slutt, over på www.Glamoursurf.com de bruker 15% av med samme kode ( ‘Glamour’) i kassa.

Trudy på HotPatterns bruker 20% av “Vintage Hotpatterns” rekkevidde i dag til mandag!

Penny på Antique Dollhouse av Patterns har hatt en tøff uke. (Hun mistet en av hennes katter til leversvikt og den andre ikke gjør det bra.) For å muntre seg opp hun kjører en tilfeldig salg, avhengig av mønster: rabatten vil være minst 10%, men muligens også 40%!

Sheila på Out of the Ashes kjører en 15% reduksjon i salg, fredag ​​(effektiv 00:01) til mandag.

Holly på Lucite Box gjør noe litt annerledes – hun viser “Utvalgte elementer” på sin hjemmeside i en gull oval ramme. i den rammen, er hun med ett element fra hver kategori på lucitebox.com.

I løpet av fire dagers salg, vil hun markere ned elementer i den rammen hver dag. Rabatten vil variere avhengig av elementet. mange av de rabatter vil være minst 20% rabatt. Dessuten har hun endre kjennetegnet elementer hver dag i helgen ferie, så det er lurt å sjekke innom ofte!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Ikke akkurat Møtet i Yalta, men CloseMarch 6, 2009
Linktastic fredag ​​No. 5March 21, 2008
Dagens Pattern heckling og SaleMay 28, 2010In “The Eighties! De er tilbake!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post