Tilpasse sublimering hettegensere, spesielt for å tilfredsstille dine mannlige klientpreferanser

tilpasse sublimering hettegensere, spesielt for å tilfredsstille dine mannlige klientpreferanser
05/12/2018, utgitt av Alanic Global
Jakker så vel som hettegensere er en av de mest stilige plaggartiklene; Det som imidlertid gjør dem enda mer stilige, er personaliseringsvalget som topp så vel som pålitelige sublimeringsplaggprodusenter tilbyr. Betydning, de små virksomhetene har frihet til å tilpasse nesten hva som helst av sublimeringsjaktene engros i samsvar med deres så vel som kundenes krav.

Tilpasning hjelper til med å målrette spesifikk klientbase raskere og praktisk. Dette fremskynder deretter salget med en betydelig margin.
Overvekt av fyrkunder
Uten å være sexist, er det ikke noe triks at fyren bruker hettegensere mer enn kvinner. Så små bedrifter bør tilpasse sin bulk, mesteparten av tiden og holde synspunktet, kravene, og de likningene til menn. Som for eksempel, vil ikke lette fargegrad eller jakker gjøre det bra blant mannlige kunder; De foretrekker mørkere nyanser. I likhet med lette farger er ikke forskjellige stiler eller unødvendige mønstre et fremtredende alternativ for menns hettegensere.

For fyrkunder er det tre risikofrie soner i personaliseringsavdelingen for hettegensere samt sublimeringsjakker engros som er ekstremt trygge-
Sport;
Filmer;
Videospill;

Sport
Avtrykk eller grafisk relatert til fremtredende idretter om jakker, så vel som hettegensere er et ekstremt risikofritt så vel som fremtredende valg. Fyren liker å vise sin forankring til alle typer sport eller lag; I tillegg til sport som basketball, har fotball så vel som fotball sin utbredelse så vel som trend rundt årstidene. Navnet på spesifikke lag eller spillere ville gjort det bra; I tillegg er grafikken til statlige baller et godt valg.

Filmer
Filmer tilknyttet utskrifter på jakker er enda et utmerket valg. Superhelter så vel som actionfilmer er elsket av fyr over hele verden; I likhet med X-Men så vel som raske så vel som Furious Series, har Superman, Batman, Star Wars, samt til og med Harry Potter gått utmerket med sublimering-t-skjortene. Så det er ingen grunner til å tro at de ikke vil gjøre det bra med sublimering hettegensere så vel som jakker.
Spill
Combat Action-pakket videospill som er visuelt rike er menns favoritter. Telefonsamtalen er lignende av alle, mens i disse dager er den nye ‘ridderligheten-middelalderens krigføring’ på alles sinn. Så grafikk av fremtredende videospill, oppgi karakterer eller noen form for tilbehør, vil tilby helt på hettegensere så vel som engros.

Antall avtrykksmuligheter i ovennevnte tre ‘trygge soner’ i ganske utallige. Alt du krever å gjøre er bare å koble til de rette sublimerte plaggene grossist som tilbyr detaljpersonell valg på aller første sted.

Tagger:
Sublimerte plagg grossist
Sublimerte hettegensere produsent
Produsenter av sublimeringsplagg
Sublimeringjakker engros

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post