Hemmelige liv til Gowns Update

I det siste har jeg fått mye ekstremt snill e-post med å si gode ting om trickens liv til Gowns Series (en, to, tre, fire), så vel som å spørre meg, med forskjellige nivåer av plaintiveness samt forventning, enten jeg skal komponere noen form for mye mer av dem.

Vel, svaret er ja, jeg ønsker å komponere mye mer av dem. Si takk til deg for å spørre! Problemet er at jeg ikke har vært i stand til å bruke tilstrekkelig tid på å søke etter bilder av kjoler som er kløe for å fortelle meg deres historier! Min ekte jobb (TM) har vært hektisk, min andre ekte jobb (TM) er dessverre forsømt, så vel som min husstand er å tro at i seks år vil de kunne oppgi meg lovlig død, så vel som å samle forsikringen .

Så – hvis du kommer over en kjole som du sikkert har en historie vevd i sitt materiale eller klamrer seg til knastene, vennligst send meg en lenke. (Vennligst ikke send meg bilder som tilbehør med mindre de er bilder du tok av kjoler du eier; Hvis bildene er på internett, vennligst send meg nettadressen.)

Hvis jeg bruker bildet ditt som grunnlag for et lureliv, vil jeg kreditere deg som Finder, selvfølgelig!

Jeg forstår at det er ensomme gamle mariner-kjoler tilgjengelige, og prøv å fortelle oss å bryte sine sømmer for å fortelle oss – deres historier. Vil du ikke hjelpe meg å oppdage dem?

Målet er å gjøre en ukentlig eller to, mens forsyninger varer.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Turen Livet til Gowns Charity Drive 2008DECHember 5, 2008
Der jeg late som å være en ekte mote blogger ™ januar 9, 2012in “mote blogger”
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post