De fineste messe Isle -gensere så vel som de beste motesmykkene for å kappe dem opp

Fair Isle Sweatshirt -mønstre kommer fra en standard strikkemetode som aller først ble brukt på Shetlandsøyene, der mønstre produseres ved bruk av forskjellige farger. De endte opp med å bli klassisk da prinsen av Wales (og fremtidig konge av England) brukte dem på begynnelsen av 1920 -tallet. Enkelt for oss har fargene så vel som stiler blitt modernisert for å se helt fantastiske ut når de er kledd ut til en feriebegivenhet. Skjønt, føl deg fortsatt gratis å bruke dem i nærheten av en brølende avslutning med en kopp kakao.
Jeg har tatt med en runde av min foretrukne Fair Isle-gensere i bunnen av denne publiseringen (hvor oppsiktsvekkende er denne?!), Men sennepsaus Isle-genseren jeg bruker i dag er en foretrukket oppdaget på Nordstrom. For å kappe det opp så vel som å gjøre det, klar, har jeg paret det med noen tradisjonelle David Yurman-mote smykker og satengbukser som jeg mest sannsynlig vil avvise å ta av siden jeg liker dem så mye. Jeg indikerer virkelig, vi bruker ikke tilstrekkelig tid på å snakke om metallbukser.

Topshopfair Isle -genser

Topshopclean Peg Satin bukser

Så langt som tilbehør går, snakker vi om en tradisjonell genser, så la oss sørge for at motesmykkene våre er i samsvar med dressen. Her bruker jeg et par David Yurman -armbånd (her og her) som jeg på samme måte oppdaget på Nordstrom, sammen med merkets sensasjonelle mini pinky ring i 14K gull. Det er få motesmykkermerker som gjør meg like varm og uklar inne som en rettferdig Isle -genser gjør på utsiden, og David Yurman er absolutt en av dem. Jeg husker fortsatt at jeg åpner mitt aller første stykke av motesmykkene fra foreldrene mine da jeg gikk på videregående – et stykke jeg fremdeles har på meg!
Disse David Yurman -stykkene kjole opp min Fair Isle -genser på en uanstrengt, avansert måte, men de er på samme måte like bærbare med ditt daglige arbeidstøy, helgetur, alt. Av denne grunn foreslår jeg ekstremt å gave (eller be om …) et David Yurman -stykke i år – det er virkelig ingen grense for metoder du kan bruke disse skattene, for alltid. Legg til en hæl -bootie så vel som dette utseendet er 100% forberedt på å feire mens du hører på Celines julealbum på repetisjon. Inspiser ut en rekke av mine foretrukne David Yurman -stykker nedenfor!

Mangler garderoben din i kategorien Fair Isle Sweatshirt? ha ingen frykt. Jeg har også avrundet alle mine foretrukne Fair Isle -genser av sesongen nedenfor! Skål til en stilig så vel som avslappende vinter i disse skjønnhetene!

Joiekarenya ullgenser

J. Crewmock Neck Fair Isle Cashmere Sweater

1901fair Isle krympet genser

Sesongens fineste messe Isle

Takk til ShopStyle så vel som Nordstrom for samarbeid på dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post