Vinternotat nr. 3: The Cutest Ski Jackets and Snow Pants

Skijakke: Perfect Moment (rimelig alternativ her og her) | Skibukser: Perfect Moment (rimelig alternativ her) | Turtleneck: Tre prikker (lik her) | Solbriller: Elizabeth og James (lignende her)

Dagens Winter Vital handler om toasty, til-die-for skiutstyr. I løpet av de siste par ukene har jeg gått fra en forfriskende ferietur til nå å kjempe mot NYCs vinterlige vær, og jeg er glad for å kunne rapportere at elegant ytelse slitasje faktisk eksisterer uten å se og føle meg som Michelin -mannen. Så uansett om du har en skitur i fremtiden, treffer den nærmeste snøbakken for litt aking med kiddos eller bare leter etter brikker for å hjelpe deg å modige været når du løper til din favoritt yogaklasse, jeg har avrundet den beste snøen -Rey Ski Jackets og Ski -bukser der ute.

For en frakk som er både feminin og funksjonell, kan du prøve en i denne sesongens toppfarge -trend (rød). Den røde jakken jeg har på meg i dagens bilder, lager en pen popfarge i bakkene, men fungerer like godt med et par jeans i helgene hjemme.

Jeg har avrundet alle mine favoritt skijakker og snøbukser nedenfor, men det er to fremtredende merker som er verdt å nevne – perfekt øyeblikk og Topshop Sno. Den røde skijakken og snøbuksene jeg har på meg i dagens bilder er perfekte øyeblikk-et merke som ser ut til å smelte sammen topp kvalitetsform og funksjon på konkurransedyktige, mellomtoner prispunkter. Du kan sjekke ut alt det bedårende utstyret deres på Net-A-Porter og Shopbop. For et superkostnadseffektivt merke har jeg blitt imponert over kvaliteten og bedårende stilene til Topshop Sno, som du kan sjekke ut på Net-A-Porter, Nordstrom og Topshop.

Enten du ønsker å spytte eller lagre, nedenfor er en stilig redigering av mine favoritt ski-klare stykker fra Colorblock Ski Jackets til elegante hvite skibukser og alt derimellom …

En avrunding av de søteste, varmeste skijakker og snøbukser

Skijakke: Perfekt øyeblikk (rimelig alternativ her og her) | Skibukser: Perfect Moment (rimelig alternativ her) | Turtleneck: Tre prikker (lik her) | Solbriller: Elizabeth og James (lignende her)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ull du hjelper?Ull du hjelper?

Beklager for den fattige ordspillet, men i år, ville jeg virkelig gjerne se om jeg kan motivere deg til å donere til Heifer International, en av mine foretrukne veldedighetsorganisasjoner. De