Happy Administrative Experts Week!

2021 Oppdatering: Administrative eksperter dag er 21. april 2021. Noen gode gaver å få for din administrative ekspert (annet enn kontanter, selvfølgelig) inkluderer:

< >

Selv om onsdag er offisielt administrative eksperterdag, har den spredt seg til en ukes lang saken i noen år nå. Lesere, hva får du dine administrative eksperter til å feire?
Noe tidligere lesing for deg: Vi har tatt meningsmålinger om gaver fra administrative eksperter før, snakket om nøyaktig hvordan så vel som hva du skal delegere til assistenten din, samt byttet historier om fremragende assistenter.
(Bildet: Det er din dag Bouquet® si takk til deg, som tilbys på 1-800-blomster for $ 39- $ 49.)
Denne publiseringen består av tilknyttede lenker, så vel som Corporette® kan gjøre provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mange flere detaljer se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
{Relatert: Hva vi får for assistentene våre på administrative fagpersoner}}
For min $ 0,02: I min Biglaw-opplevelse, var denne dagen så vel som uke i forhold til årsskiftets gave, samt en kort + blomsterpresentasjon fra de mange som delte en sekretær var mye mer enn greit.
Som vi bemerket i vår siste avstemning, ga det enorme flertallet av mennesker mindre enn $ 50. Ikke diskonteringsrente på blomster-/ballongskjermen som en del av gaven, men jeg har alltid trodd at en del av denne ferien handler om å kringkaste til verden (og dine høyere oppturer) at ja, du husket ferien, I tillegg til ja, er du i stand til å bestille blomster til assistenten din uten hans eller hennes hjelp.

Lesere, nøyaktig hvor mye koster du din administrative assistent eller sekretær denne uken (Cash Plus Gave)? Hvilken gave får du ham eller henne? Generelt, hvilken type ting delegerer du til assistenten din?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post