Ukentlig nyhetsoppdatering

Som disse innleggene? Følg oss på Twitter eller Facebook – dette er den redigerte versjonen av det vi leser! Du kan også overholde oss på Pinterest så vel som Instagram, eller av vår RSS -feed.
Fashionista oppdager hva en rekke appellredaktører – fra Harper’s Bazaar, Essence.com, Marie Claire, etc. – har på sine ønskelister denne høytiden.
Over lovgivningen kommenterer sannheten om at Amal Clooney tenker på å nedgradere hennes store samhandlingslyd for “alvorlige rettssaker.”
Arbeidende mamma snakker om nøyaktig hvordan virksomhet kan beholde sine ansatte i arbeidsoppgaven.
Museen deler fem praktiske effektivitetstips.
New York Times snakker med kvinnelige filmskapere så vel som ledere om sexisme i Hollywood.
Flere kvinner blir Coos innen teknologifeltet, og Fortune snakker med noen få av dem for å finne ut hvorfor kvinner utmerker seg i funksjonen (Advarsel: Autoplay AD før video) (H/T til Broadsheet).
New York Magazines Science of Us har en video om New Harvard Service Institution Research Study som viste å be om anbefalinger kan få deg til å se mer, ikke mindre, kompetent.
For å le av uken, har toasten “savnet forbindelser jeg vil se.”

På Corporettemoms nylig …

Vi snakket om feriegaver til lærere.
Kat delte noen klær for arbeidende mødre, inkludert noen grunnleggende graviditetsselskap samt vaskbare kontorklær.

Savnet vi noe? Legg dem her, eller send dem til news@corporette.com. si takk til deg! Også: Er du mamma eller mamma? Ikke gå glipp av denne ukens nyhetsoppdatering på Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post