Det er her: Typography Bundle Pack for $ 49

Sparer stort med den nyeste typografibakken
Et mye etterspurt og ventet bunt er nå oppe på tshirt-factory.com. Ja, vi kommer rett på sak, det er hvor bra dette tilbudet er. Med tanke på kvaliteten på grafisk arbeid som tilbys, antall utskrifter, så vel som designens originalitet og pris, er vi sikre på at du raskt blir så hyped som vi er best nå.
Bare i en begrenset periode avrunder tshirt -fabrikkdesigneren som går under navnet Epytypo Co, all sin portefølje i en søt pakke. Det er 93 T-skjorte-design for bare $ 49, noe som sparer deg 97% fra den opprinnelige prisen på $ 1633, hvis du skulle kjøpe dem alle hver for seg.
Vi vet at mange av deg ba oss om å få tilbake vårt betydelige typografisalg. Vi lyttet og husket, så dette er oss etter forespørslene dine. Dedikert til profesjonelle grafiske designere, utskriftsvirksomheter, frilansdesignere og grafiske designstudioer Denne typografipakkepakken gir alle design i AI, CDR og PSD -format, med utvidet lisens.
Typografiarbeidet har morsomme, sarkastiske eller til og med kjente setninger, men det jeg vet at du vil elske med stilen til denne designeren er de kjente karakterene han bygde opp fra spesielle ord grundig arrangert. ta en titt:

Er det ikke pent? Jeg fortalte deg at designene er ganske originale og kreative, en annen metode som kombinerer popkulturkarakterdesign og typografiske ferdigheter.
Så begynn å bygge din nye sesong-t-skjorte-linje med denne Mega-pakken, som sparer deg både penger og tid!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post