Aaron Andrews Clothing – The Whitetail Collection

Aaron Andrews Clothing ble etablert i sovesalene ved Northern Illinois University. Plagglinjen ønsker å få et pust av frisk luft inn i hovedstadsindustrien. Merkens funksjon er å motivere deg til å oppnå drømmene dine, ved å henvise til eierens erfaring i nabolagstjeneste. Hans navn er Aaron Westbrook så vel som han er fast bestemt på å gi din interesse viktigheten og verdien av å gi tilbake til nabolaget, så vel som å inspirere ungdom, så vel som jevnaldrende til å drømme enorme så vel som en fjerne visjon om formålet ditt.
The Garments Line har inspirert Aaron til å være gjestetaler på forskjellige nabolagsarrangementer, inkludert African American Heritage Board of Aurora, samt å stadig låne ut sin

På tide å motivere traineer på sin tidligere ungdomsskole, Granger, i Aurora. Alle anstrengelser for å gjøre en forskjell i nabolaget med sin virksomhet har ført til at han ble anerkjent som en fenomenal fyr av året (2011) i hjembyen Aurora, samt sikre en nominasjon av hans universitet som en hvem som blant Studenter: Høgskoler så vel som universiteter etter endt utdanning. Aarons engasjement på dette området er overfor engasjement – dets sosiale forpliktelse samt omsorg for fremtiden for neste generasjoner. Han snakker samtalen og går turen!
Aaron Andrews Clothing har blitt omtalt i en rekke publikasjoner inkludert skoleavis; Northern Star, School Magazine; Lifeline, på Internett -blogger; Stilistisk visjon,

StayFreshonline, så vel som Gegoodiebag Kingston. “Mange plagg virksomhet stempler logoene sine på skjorter med forskjellige grafiske påvirkninger, så vel som telefonsamtaler det et design … det er ingen underliggende mening eller idé bak stiler i disse dager” uttaler Aaron i et intervju i 2010. ”
Plagglinjen forventes å utvide seg til andre aspekter av markedet, samt gjøre klærne til et verdensomspennende merke. Unødvendig å oppgi Aaron ønsker å gjøre en varig oppfatning både i mote og i samfunnet, mest av alt ved å sette et eksempel verdt å følge.
Whitetail signatur crewluxury goodslittle leaguewhitetail signatur crew neck the whitetail collection er den nye signaturlinjen med en moden stil, så vel som subtile fargevalg for å gi gratis brikker til alle garderober. Hver skjorte gir en melding med allsidighet, ikke glemme viktigheten av garderobeskap av høy kvalitet – stilene ser ungdommelig ut, godt utført så vel som lookbook er bare utmerket å gi deg et konsept om Metropolitan -stilen som Aaron Andrews klær kan gi garderoben din . De to stilene som jeg liker er “Dreamcatcher” så vel som “Whitetail” -logo. Jeg ble helt overrasket over prisene: det mest kostbare produktet er mannskapet med $ 35 som virker ganske anstendig.
Luxury varer Little LeagueWhitetail Logo Shirtwhitetail Logo: Den aller første logoutgivelsen av Whitetail Collection, AA Deer. Denne logoen er laget i samarbeid med Styles av Gaunty, og tar motivasjon fra den aller første logoen med de lille A ”i hjortens øyne, så vel som den større A for å produsere munnen.
Dream CatcherDream Catcher: Ett tillegg til “Dream Series”. Denne modne stilen henter motivasjon fra den innfødte indiske gjenstanden som lagrer drømmer til den kommer til å bli utført. Et elegant tofarget trykk med merkevaren samt Whitetail Collection ble etablert i eksklusivt partnerskap med Styles av Gaunty.
Dream Chaserdream Chaser: Den aller første utgivelsen i “Dream Series” er et påvirket stykke som inneholder en sporløper som krysser overflatelinjen i tillegg til å oppnå sitt mål om å vinne løpet; For å oppnå en må du drømme. Denne sommeren frigjør de Dream Chaser-stilen i nøyaktig samme tilbudte farger (hvit, korall, lyseblå). Laget i et annet eksklusivt samarbeid med Styles av Gaunty.
Ta kontakt med Aaron Andrews Aapparel med Facebook, Twitter og Pinterest for umiddelbare oppdateringer om linjen så vel som kampanjer! I tillegg til at dere stadig inspiserer Instagramen din, kan du oppdage dem på @AaronAndrewsapparel.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post